Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Już jest!
kowalmisiek:
Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.
OzzMaster:
--- Cytat: kowalmisiek w 03 Wrzesień 2009, 20:24:26 ---Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.
--- Koniec cytatu ---
Wrzuciłby ktoś na rapida ? Z góry dzięki :)
rbej:
--- Cytat: equimanthorn w 04 Wrzesień 2009, 07:49:23 ---Czy mógłby ktoś z Was użyczyć mi konto premium na hotfile.com na potrzeby szybkiego zassania wybranej przeze mnie kompilacji win? (oczywiście na PW). Dzięki i pozdrawiam!!!
--- Koniec cytatu ---
Złodziej prosi innych o dobry wytrych, żeby mógł szybciej kogoś okraść. Brak słów...
topiq:
Mundek szanuj język polski proszę Cię.
Zainstalowałem sobie w końcu Windows 7 PL Ultimate i mam pytanie, czy jak mi 22 października przyjdzie mój W7 HP z Vobisu to wystarczy, że do obecnej kopii wklepię kluczyk i zmieni mi sie wersja na HP? Czy reinstall czeka? Jak wystarczy to jutro już zrobię porządek bo mi RC chyba sie sypie. A tak w czasie instalacji nawet nie zwróciłem uwagi, na te śmieszne rzeczy co piszecie, jakieś angielskie komunikaty czy paski z Visty ??? Ale w sumie nie siedziałem wpatrując sie w ekran, ustawiłem co trzeba i poszedłem na kawe :D
Pozdrawiam.
michalus:
Nie klucz od HP bedzie pasowal tylko do HP wiec reinstalacja cie czeka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej