Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!

<< < (25/55) > >>

sproject:
W ramach ciekawostki: trzy dni temu system wyciekł do sieci, a już dziś pobrać można działającego cracka, który wyłącza ograniczenie czasowe.

luto:
time bomb i tak dalej tyka :D w licencji pisze że :

--- Cytuj ---The software will stop running on August 1, 2009. You may not receive any other notice.
--- Koniec cytatu ---

revanmj:

--- Cytat: umcs w 29 Grudnia 2008, 15:44:53 ---Ja jednak poczekam z instalacja bety, aż pojawią się jakieś istotniejsze zmiany a nie tylko w instalatorze i może jakieś nie odczuwalne bo jak na razie chyba nikt nie wspomniał o jakiś ulepszeniach (może jedna osoba  :P).

--- Koniec cytatu ---
Większych nowości raczej się nie doczekasz, podobno po Becie 1 ma być wersja RC więc od bety będą już tylko poprawiać. Moim zdaniem racja, niech dopracują co jest i wypuszczą wersję RTM :)

darkfilip15:
Na keyu mówicie że do lipca można... testował ktoś już keye z obrazu .ISO bety? bo znalazłem plik z keyami do wszystkich edycji W7, i nie wiem czy dobre... jutro zainstaluję, bo płytki zapomniałem kupić xD

umcs:

--- Cytat: revanmj w 30 Grudnia 2008, 00:20:20 ---
--- Cytat: umcs w 29 Grudnia 2008, 15:44:53 ---Ja jednak poczekam z instalacja bety, aż pojawią się jakieś istotniejsze zmiany a nie tylko w instalatorze i może jakieś nie odczuwalne bo jak na razie chyba nikt nie wspomniał o jakiś ulepszeniach (może jedna osoba  :P).

--- Koniec cytatu ---
Większych nowości raczej się nie doczekasz, podobno po Becie 1 ma być wersja RC więc od bety będą już tylko poprawiać. Moim zdaniem racja, niech dopracują co jest i wypuszczą wersję RTM :)

--- Koniec cytatu ---

Nie chodziło mi o zmiany jako zmiany takie w funkcjonalności, wyglądzie ale o takie właśnie poprawki. Leń ze mnie i nie chce i się ciągle instalować... a w tym miesiącu było tego już z 15 razy i z 5 razy wszystko z programami a b 6956 działa dobrze i dotrwam może do finala, hehe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej