Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!
Theo:
--- Cytat: luto w 29 Grudnia 2008, 15:20:20 ---
--- Cytat: Theo w 29 Grudnia 2008, 15:04:59 ---U mnie gadżety działają. Znaczy, żeby działały musiałem przejść na konto Administratora i na nim pozostać. U mnie dziwnie zachowuje się indeks wydajności. W Viście mam 5,3 na dysku a tutaj z niewiadomych przyczyn pokazuje tylko 2.0...
--- Koniec cytatu ---
apropo gadzetow mam tylko jedno konto :P admina :D
apropo dysku pewnie drivery do dupy sie zainstalowaly :P
--- Koniec cytatu ---
Hmm... no możliwe tylko skąd wziąść inne? I czy mówimy o driverach do kontrolera czy do dysku bo jak do kontrolera to mam najnowsze intelowskie dokładnie takie same jak w viście.
Co do gadżetów to stwórz teraz jakiekolwiek konto i zaloguj się na nie i powinny na nim działać
umcs:
Ja jednak poczekam z instalacja bety, aż pojawią się jakieś istotniejsze zmiany a nie tylko w instalatorze i może jakieś nie odczuwalne bo jak na razie chyba nikt nie wspomniał o jakiś ulepszeniach (może jedna osoba :P).
luto:
--- Cytat: Theo w 29 Grudnia 2008, 15:27:09 ---
--- Cytat: Theo w 29 Grudnia 2008, 15:04:59 ---U mnie gadżety działają. Znaczy, żeby działały musiałem przejść na konto Administratora i na nim pozostać. U mnie dziwnie zachowuje się indeks wydajności. W Viście mam 5,3 na dysku a tutaj z niewiadomych przyczyn pokazuje tylko 2.0...
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Hmm... no możliwe tylko skąd wziąść inne? I czy mówimy o driverach do kontrolera czy do dysku bo jak do kontrolera to mam najnowsze intelowskie dokładnie takie same jak w viście.
Co do gadżetów to stwórz teraz jakiekolwiek konto i zaloguj się na nie i powinny na nim działać
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się że nie obędzie się bez driverów specjalnie po 7-mke :-\
Theo:
--- Cytat: luto w 29 Grudnia 2008, 16:10:52 ---
--- Cytat: Theo w 29 Grudnia 2008, 15:27:09 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się że nie obędzie się bez driverów specjalnie po 7-mke :-\
--- Koniec cytatu ---
Możliwe... chociaż nadal dziwne jest to, że w 6956 pokazywał nie 2.0 a 3.0. :D
luto:
no tego to już nie wiem czemu :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej