Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Jak to włączyć ?

<< < (3/4) > >>

Wilq2006:
Pasek na screenie to dock od Nexus,

http://www.winstep.net/default.asp?cat=nexus

bez instalacji tego programu w w7 nie uzyskasz takiego paska.

lordzik24:

--- Cytat: borneo7 w 08 Sierpień 2009, 22:13:25 ---Napisane jest jak włączyć czy jaki program zainstalować by uzyskać taki pasek ? Ty się za to znasz @ Sotom . Podajesz ObjectDock , na oczy go widziałeś jak wygląda ? Jeżeli nie to nie wprowadzaj chociaż w błąd . Wystarczyło by napisać ze w windows 7 nie ma raczej możliwości uzyskania efektu takiego paska i należy posłużyć się jakąś dodatkową aplikacją , ale nie wymyślać co to za programy i oszukiwać bo to żaden z nich

@Precello ten nowy pasek zadań z może za sprawą modyfikacji w rejestrze by zmienił postać na taką jaka na screenie , ale o tym się już nie pomyślało co ?

--- Koniec cytatu ---

Buhaahaahaa, padłem.. Człowieku, naprawde jesteś "głupi" czy żartujesz??

"""Napisane jest jak włączyć czy jaki program zainstalować by uzyskać taki pasek ? Ty się za to znasz @ Sotom . Podajesz ObjectDock , na oczy go widziałeś jak wygląda ? """  ;D

borneo7:
@Wilq2006 właśnie o taką odpowiedź chodziło .
@Sotom poczytaj wyżej skąd ten pasek jest , przestań się wymądrzać jak nie masz pewnosci i nie wprowadzaj w błąd
@grzegorz7853  śmiejesz się ze swojej głupoty ? Masz rację jest się z czego pośmiać :) Mógłbyś sobie jednak darować i nie spamować ? Chyba ze coś twoja wypowiedź nowego wniosła do tematu ?

Sotom:

--- Cytat: borneo7 w 09 Sierpień 2009, 02:43:37 ---@Wilq2006 właśnie o taką odpowiedź chodziło .
@Sotom poczytaj wyżej skąd ten pasek jest , przestań się wymądrzać jak nie masz pewnosci i nie wprowadzaj w błąd
@grzegorz7853  śmiejesz się ze swojej głupoty ? Masz rację jest się z czego pośmiać :) Mógłbyś sobie jednak darować i nie spamować ? Chyba ze coś twoja wypowiedź nowego wniosła do tematu ?

--- Koniec cytatu ---

A Twoja wniosła?
A wyzej napisałem Ci ze 1 z mozliwosci jest Nexus wiec zachowuj się dzieciaku. Bo po 1 uparcie twierdziles ze taki pasek zrobic mozna poprzez edycje rejestru a po 2 to nie podwórko. Internet to nie samowolka. Poczytaj Netykietę o ile wiesz co to jest.

@down
Jak pisalem. Netykieta...

borneo7:
Może wstrzymaj się z pouczaniem , a raczej pouczaj sam siebie .  Każda moja wnosi coś do tematu którego jestem autorem i nie zapominaj o tym . Nie jestem twoim dzieckiem wiec sobie zważaj na to co piszesz . Jeżeli twierdzisz ze się upieram że można osiągnąć ten efekt może przejdź się do lekarza bo coś chyba z twoim czytaniem lub zrozumieniem jest nie bardzo :) Jeżeli masz jeszcze jakieś problemy to zapraszam na priv , forum nie jest odpowiednim miejscem na taką dyskusję

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej