Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Jak to włączyć ?

<< < (2/4) > >>

Sotom:
Skoro jestes madrzejszy to sam sobie znajdz co to za pasek.
Sa tylko 4 mozliwosci:
RD
OD
Nexus? ( Na screenie widac)
Albo to na Linuxie jest zrobiony screen.

I sie nie kłóć bo system nie ma takiego paska. A jak nadal twierdzisz ze ma to powodzenia w szukaniu.
Aha. Pamietaj ze RD i OD maja tzw skórki wiec moga wygladac jak chca!

lukasz866:

--- Cytuj ---Czy ja nie wyraźnie napisałem ? Nie chcę instalować i zanieczyszczać rejestru zbędnymi programami
--- Koniec cytatu ---

A przepraszam gdzie napisałeś, że to ma nie być progros??? Chciałeś włączyć górny pasek to dałem ci link do rocketdocka bo właśnie na screenie jest rocketdock, a system w sobie go nie posiada....

Precello:
Jeżeli myslisz, ze taki pasek ze screena to windowsowy to jestes kompletnym noobem ;/
To przeciez zwykly pasek typu podane wcześniej tylko z inną wizualna nakładką i tyle...
i tak najlepszy jest poczciwy windowsowy dock :P !!!

borneo7:
Napisane jest jak włączyć czy jaki program zainstalować by uzyskać taki pasek ? Ty się za to znasz @ Sotom . Podajesz ObjectDock , na oczy go widziałeś jak wygląda ? Jeżeli nie to nie wprowadzaj chociaż w błąd . Wystarczyło by napisać ze w windows 7 nie ma raczej możliwości uzyskania efektu takiego paska i należy posłużyć się jakąś dodatkową aplikacją , ale nie wymyślać co to za programy i oszukiwać bo to żaden z nich

@Precello ten nowy pasek zadań z może za sprawą modyfikacji w rejestrze by zmienił postać na taką jaka na screenie , ale o tym się już nie pomyślało co ?

Sotom:

--- Cytat: borneo7 w 08 Sierpień 2009, 22:13:25 ---Napisane jest jak włączyć czy jaki program zainstalować by uzyskać taki pasek ? Ty się za to znasz @ Sotom . Podajesz ObjectDock , na oczy go widziałeś jak wygląda ? Jeżeli nie to nie wprowadzaj chociaż w błąd . Wystarczyło by napisać ze w windows 7 nie ma raczej możliwości uzyskania efektu takiego paska i należy posłużyć się jakąś dodatkową aplikacją , ale nie wymyślać co to za programy i oszukiwać bo to żaden z nich

@Precello ten nowy pasek zadań z może za sprawą modyfikacji w rejestrze by zmienił postać na taką jaka na screenie , ale o tym się już nie pomyślało co ?

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie chyba Ty nie wiesz jak moze wygladac zarowno Rocket jak i ObjectDock bo chyba na oczy skorek do nich nie widziales...
Jak pisalem. Jak jestes taaaaaaaaki madry to po co pytasz? Poszperaj w rejestrze znawco i miej sobie taki oto pasek :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej