Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (142/146) > >>

michalus:

--- Cytat: lr001 w 20 Sierpień 2009, 16:21:25 ---
--- Cytat: Select w 20 Sierpień 2009, 16:19:49 ---Witam.
Mam problem z aktywacją. Windows 7 Ultimate RTM angielski spolszczony po instalacji. Jak mi się kończył 30 dniowy okres to postanowiłem aktywować. Zacząłem od 7Loader v 1.4 co się nie udało :( A potem już poleciało i użyłem wszystkiego co tylko znalazłem na blogu :)
Da się wrócić do stanu początkowego, czy trzeba formata robić? Albo czego jeszcze spróbować, żeby wreszcie mieć aktywowany.

--- Koniec cytatu ---

z tego co pamietam to aktywowac trzeba angielsa wersje a dopiero pozniej LP wgrywac, ale moge sie mylic

--- Koniec cytatu ---
Mozna aktywowac takze po wgraniu LP ;)

Select:

--- Cytat: michalus w 20 Sierpień 2009, 16:23:20 ---Jaki masz komunikat o aktywacji we wlasciwosciach systemu?Ile dni?

--- Koniec cytatu ---

Aktywacja systemu Windows.
Stan jest niedostępny.
Identyfikacja produktu: Niedostępna.

Poza tym pojawia mi się informacja na pulpicie koło zegarka "Ta kopia systemy Windows nie jest oryginalna", która znika po ponownym uruchomieniu systemu. Potem pojawia się po jakimś czasie.
A wpisanie jakiejkolwiek komendy slmgr.vbs powoduje błedy jak u Madzi.

michalus:

--- Cytat: Select w 20 Sierpień 2009, 16:32:39 ---
--- Cytat: michalus w 20 Sierpień 2009, 16:23:20 ---Jaki masz komunikat o aktywacji we wlasciwosciach systemu?Ile dni?

--- Koniec cytatu ---

Aktywacja systemu Windows.
Stan jest niedostępny.
Identyfikacja produktu: Niedostępna.

Poza tym pojawia mi się informacja na pulpicie koło zegarka "Ta kopia systemy Windows nie jest oryginalna", która znika po ponownym uruchomieniu systemu. Potem pojawia się po jakimś czasie.
A wpisanie jakiejkolwiek komendy slmgr.vbs powoduje błedy jak u Madzi.

--- Koniec cytatu ---
Jesli uzyłes Time Nuke to taki komunikat bedzie.Coz jesli miales punkt przywracania sprzed jego zastosowania to mozesz zastosowac przywracanie.Powinno to przywrocic pliki uslugi licencjonowania oprogramowania.A potem sprobowac aktywatora.

Select:

--- Cytat: michalus w 20 Sierpień 2009, 16:41:33 ---Jesli uzyłes Time Nuke to taki komunikat bedzie.Coz jesli miales punkt przywracania sprzed jego zastosowania to mozesz zastosowac przywracanie.Powinno to przywrocic pliki uslugi licencjonowania oprogramowania.A potem sprobowac aktywatora.

--- Koniec cytatu ---

Nie o Time Nuke zapomniałem akurat :)
A o przywracaniu systemu też  ::) Tylko się trochę boję przywracania. Co się stanie z dokumentami, mejlami i resztą moich prywatnych rzeczy ??? Robić kopię czy są bezpieczne ?

michalus:
Przywracanie systemu nie ma wplywu na bieżące dane użytkownika ani Twoje pliki i dokumenty.Wiec mysle ze sa zupelnie bezpieczne :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej