Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

ciekawy sposób na zablokowanie aktywacji W7 RTM :]

<< < (141/146) > >>

szpachla:
Przeczytałem temat ale dalej nie wiem jak aktywować świeżo zainstalowany RTM z wgranymi po instalacji Lang Packiem PL.
Pomoże ktoś?

michalus:

--- Cytat: szpachla w 19 Sierpień 2009, 13:55:40 ---Przeczytałem temat ale dalej nie wiem jak aktywować świeżo zainstalowany RTM z wgranymi po instalacji Lang Packiem PL.
Pomoże ktoś?

--- Koniec cytatu ---
Wersje Ultimate aktywujesz przez emulacje biosu loaderem np 7 loader release 4 badz 5 badz aktywatorem od Orbita i Hazara

Select:
Witam.
Mam problem z aktywacją. Windows 7 Ultimate RTM angielski spolszczony po instalacji. Jak mi się kończył 30 dniowy okres to postanowiłem aktywować. Zacząłem od 7Loader v 1.4 co się nie udało :( A potem już poleciało i użyłem wszystkiego co tylko znalazłem na blogu :)
Da się wrócić do stanu początkowego, czy trzeba formata robić? Albo czego jeszcze spróbować, żeby wreszcie mieć aktywowany.

lr001:

--- Cytat: Select w 20 Sierpień 2009, 16:19:49 ---Witam.
Mam problem z aktywacją. Windows 7 Ultimate RTM angielski spolszczony po instalacji. Jak mi się kończył 30 dniowy okres to postanowiłem aktywować. Zacząłem od 7Loader v 1.4 co się nie udało :( A potem już poleciało i użyłem wszystkiego co tylko znalazłem na blogu :)
Da się wrócić do stanu początkowego, czy trzeba formata robić? Albo czego jeszcze spróbować, żeby wreszcie mieć aktywowany.

--- Koniec cytatu ---

z tego co pamietam to aktywowac trzeba angielsa wersje a dopiero pozniej LP wgrywac, ale moge sie mylic

michalus:

--- Cytat: Select w 20 Sierpień 2009, 16:19:49 ---Witam.

--- Koniec cytatu ---
Jaki masz komunikat o aktywacji we wlasciwosciach systemu?Ile dni?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej