[Instalacja] Microsoft Windows 7 PDC Build 6956

Zaczęty przez urban92, 08 Grudzień 2008, 18:11:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

darkfilip15

**
Użytkownik
We're all the same-Players in the game
Miejsce pobytu: Swój pokój, na krze¶le przed komputerem :P
IP zapisane
Pobrałem tylko najnowszy sterownik, pod mój modem, zainstalowałem, i działało wszystko. Nic więcej nie zmieniałem. Dla pewności można jeszcze ustawić zgodność z XP, ale tego nie robiłem bo byłem ciekawy czy będzie wszystko działało bez tego. I zadziałało.

michau

Ekspert
IP zapisane

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
zainstalowac sterownik i wpisac haslo i login ale musisalem jakies nowe polaczenie robic bo tak jak w xp to nie dzialalo  :-\
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

michau

Ekspert
IP zapisane

veed

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam. Mam takie problem z nowy buildem ze strasznie powoli wykonywane są oracje na dysku tzn kopiowanie i wklejanie. Nawet w Windows Experience index DISK DATA TRANSFER RATE mam na 3,0. Zna ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu?

michau

Ekspert
IP zapisane

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
nie wykrywało mi połączenia  :-\ wogole jakies problemy z karta sieciowa byly eh ale juz wiem jak to robic
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

michau

Ekspert
IP zapisane

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Tak

michau

Ekspert
IP zapisane
Dziwne, że miałeś problemy z nią. Chyba że jakiejś firmy krzak.

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
mam dosyc stara płyte główna ale jakos udalo mi sie z tym poradzic mam juz na stanie nowego kompa ale czekam na zasilacz :(

michau

Ekspert
IP zapisane
Czyli Seven nie jest zły bo można sobie poradzić z trudnościami.

veed

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Dysk nowy SATA II. Pod zVistą wszystko działa poprawnie ale pod se7en nie.

michau

Ekspert
IP zapisane

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Ludzie nie martwcie się! ;) Zacznijcie się martwić jak w RC nie będą wam rzeczy dobrze działać, a nie teraz tzn. w pre-becie. ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)