[Instalacja] Microsoft Windows 7 PDC Build 6956

Zaczęty przez urban92, 08 Grudzień 2008, 18:11:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

leonov

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam występuje to zaraz po botowaniu z płyty a RAMu mam na lapku 1 GB Proc 3000+ i na stacjonarnym też 1 GB PIV 3,2 GHz .  :-\

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
W takim razie źle pobrany ISO. Pobierz go jakimś download managerem.

leonov

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Tak robię szkoda że nie ma linku do sumy kontrolnej po pobraniu można by było sprawdzić .. dobra pobieram jeszcze raz  :-\ na razie dzięki dam znać jak po ponownym pobraniu pójdzie .

michau

Ekspert
IP zapisane
Próbowałeś od nowa uruchomić instalację?

leonov

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Próbowałem ale nic z tego  :-\ na dodatek pobrałem nowy obraz z p2m ale jest to build 6801  >:( iten działa chyba !? chociaż przy wyborze dysku nie chciał zainstalować na dysku secondary slave ? znowu pobieranie z ftp z tego forum  :o

urban92

Ekspert
IP zapisane
To może być 6956, bo ten build został przerobiony na bazie instalatora z 6801.

michau

Ekspert
IP zapisane

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
a ja mam wersje 6956 z torrenta i nie moge zainstalowac :( ani z poziomu windowsa ani z biosa wyskakuje mi cannot boot from cd error: 5 czy jakos tak :(:( jak to zainstalowac ?? moze zla wersja jakas ?? a moze le wypalizy to wypalic zeby bootowao ? pomozcie ;)
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

michau

Ekspert
IP zapisane
Powinien działać, może źle pobrany albo źle nagrany  :-\

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
jak wlkladam plyte dvd i resetuje kompa to wlasnie wyskakuje info ze nie moze bootowac z tej plyty :( moze zle wypalilem ?? czy to wypalic zeby dobrze bootowalo aha i czy potrzeba jakis klucz do instalki ??
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

michau

Ekspert
IP zapisane
Działa bez klucza przez 30 dni, a do tego czasu wyjdzie beta.

urban92

Ekspert
IP zapisane
Można przedluzyć przez slmgr -rearm do 120 dni, a do tego czasu wyjdzie Final :P Ludzie zrozumcie, klucz jest tutaj mało istotny :D

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
ja rozumiem ale nawet mi nie chce bootowac plyta zeby to zainstalowac :( teraz nagrywam inny obraz sciagniety z rapida nie z torrenta zobaczymy

michau

Ekspert
IP zapisane
Weź płytkę i skocz do jakiegoś kumpla i zobacz czy u niego pójdzie możesz do 2 żeby być pewnym. Wtedy będziesz wiedział z czym jest problem.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
A michau na pewno nagrałeś w DAO(Disc-at-once) płytę? Mój kolega któremu nagrałem przez TAO(Track-at-once) XP nie chciał się instalować. ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)