Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł
kkw:
--- Cytat: Wojtek w 19 Lipiec 2009, 16:01:39 ---Daruj sobie teksty o "żałosnym typie użytkownika", bo na razie tak ty się zachowujesz.
--- Koniec cytatu ---
Zdania na temat Twej osoby nie zmienię.
Oprócz komentarzy na Amazon, podałem Ci także stronę FAQ (nie wiem, może specjalnie nie zauwazyłeś tej strony w mojej odpowiedzi i skupiłeś się na tym, że podałem Ci "nędzne" komentarze?), gdzie miałeś wyszczególnioną retail price i obniżkę. To wystarczające, bo "retail" jest już wystarczające, aby stwierdzić że na pewno nie mamy do czynienia z wersją OEM.
To tyle z mej strony.
yethwa:
Cały czas zastanawiałem się nad zakupem wersji Home Basic, jeśli byłaby możliwość to bym kupił i starter - im mniej śmierci od m$ tym lepiej, jednak patrząc na ceny to nie ma to w ogóle sensu jeśli ma to kosztować 700zł w boksie, to jest po prostu paranoja.
Wojtek:
--- Cytat: kkw w 19 Lipiec 2009, 16:13:27 ---
--- Cytat: Wojtek w 19 Lipiec 2009, 16:01:39 ---Daruj sobie teksty o "żałosnym typie użytkownika", bo na razie tak ty się zachowujesz.
--- Koniec cytatu ---
Zdania na temat Twej osoby nie zmienię.
--- Koniec cytatu ---
Nie będę dyskutował z jakimś niedojrzałym dzieciakiem, dla mnie rozmowa z Tobą właśnie się zakończyła.
Ja przeanalizowałem sprawę w odniesieniu do cen Visty - jeśli miałeś inne zdanie na ten temat - zamiast pisać idiotyzmy o 'żałosnym gościu, który wtopił kupując BOXa w Vobisie' mogłeś napisać o własnych, odmiennych przemyśleniach ... wolałeś jednak zachować się jak szczeniak.
Z mojej strony całkowity EOT.
Windowsik:
499 zł jakie proponuje Vobis za Windows 7 HP BOX,wydaje mi się dobrą ceną skoro MS podał że właśnie ta wersja będzie w Europie kosztowała 120 euro.Po obecnym kursie Euro wychodzi 517 zł
Wojtek:
--- Cytat: Windowsik w 19 Lipiec 2009, 18:40:33 ---499 zł jakie proponuje Vobis za Windows 7 HP BOX,wydaje mi się dobrą ceną skoro MS podał że właśnie ta wersja będzie w Europie kosztowała 120 euro.Po obecnym kursie Euro wychodzi 517 zł
--- Koniec cytatu ---
Ale BOX będzie kosztował 517?
Przypominam ceny Windows Vista Home Premium - BOX 969 zł, OEM 449 zł. Czyżby Windows 7 BOX był blisko dwa razy tańszy od Visty?
Ja podejrzewam, że 120 euro kosztować będzie OEM, a nie BOX - a w Vobisie właśnie BOX jest w ofercie ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej