Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł

<< < (37/39) > >>

Windowsik:
Dzwoniłem właśnie do salonu Vobis,w którym wybrałem odbiór własny.
System jest już do odbioru.Za chwilkę się zbieram i jadę :)

topiq:
U mnie linia do salonu uszkodzona  :-\ Wracając z pracy zahaczę może już będą mieli.

Dodzwoniłem się i niestety dziś nie ma  >:( Żałuję, że nie wybrałem przesyłki do domu  >:(

lysyn:
W koncu nie trzeba nic naklejac na kompa :) No i sa 2 wersje. Czyli wczystko jak powinno byc.

Windowsik:

--- Cytat: topiq w 27 Październik 2009, 15:53:06 ---U mnie linia do salonu uszkodzona  :-\ Wracając z pracy zahaczę może już będą mieli.

Dodzwoniłem się i niestety dziś nie ma  >:( Żałuję, że nie wybrałem przesyłki do domu  >:(

--- Koniec cytatu ---
Dziwne to że w jednych salonach już jest a w innych nie.
Ja dzisiaj odebrałem system z salonu Vobis.

W zestawie:

Windows 7 Home Premium (2 x DVD => 32 i 64-bitowy)
Koszulka z logo Windows 7 i napisem: "Twój komputer.To proste" (rozmiar XL)  :)
Koperta z listem od Vobis z podziękowaniem za zaufanie i zakup produktu właśnie w Vobis
2 x smycz (jedna z vortalu dobreprogramy.pl,druga z logo Windows 7 i napisem takim samym jak na koszulce ;))

Teraz tylko zainstalować i czekać na kolejny system operacyjny z kuźni Microsoft :)

topiq:
Jest już jest  ;D Jeden sprzedawca z salonu był ciut zakręcony i nie zauważył przesyłki. Na szczęscie oddzwonili i zaprosili po odbiór. Własnie robię kopie wszystkich plików z C: i ściągam najnowsze sterowniki do płyty i drukarki. Nareszcie są do Brothera pod W7. Kamerka mam nadzieje zainstaluje sie sama. Rano do roboty  :-\ Może zdąrzę choć z 1/2 instalacji wszystkich programów.
A'propos listu, jakoś z tym otrzymaniem produktu Windows 7 jako jedni z pierwszych mnie rozbawili ale co tam, dobrze że mi się koszulka rozmiaru L trafiła do XL jeszcze mi daleko. W zestawie j.w. Karteczka z serialem ciut mierna... Lepszą bym na swojej drukarce stworzył, przez chwilę się spietrałem że jakaś podróbka  ;D
No nic czeka mnie pracowita noc... Ile można jechać na RC. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej