Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 w Vobisie - Home Premium BOX za 499 zł
Rafal05:
U mnie w pozycji waga przesyłki jest tylko 1 kg - ciekawe
dread:
A nie patrzysz przypadkiem na już zrealizowaną przesyłkę z klawiaturą lub myszką? Bo tamta faktycznie ważyła 1kg a w mailu informującym podali linki do obu przesyłek.
W tej która dopiero zostanie wysłana widnieje:
Number of Packages 1
UPS Service: STANDARD
Weight: 5,0 KGS
No chyba że to tylko standardowe zgłoszenie a ważyć będą podczas nadawania przesyłki.
Rafal05:
To dotyczy tylko obecnej przesyłki
Liczba paczek 1
Usługa UPS: STANDARD
Waga: 1,0 KGS
Może zamawiałeś na początku przedsprzedaży , wtedy było sporo gadżetów np . z dobre programy.pl . Ja zamówiłem w ostatnim dniu trwania tej promocji więc może już brakło prezentów , choć mysz dostałem po kilku dniach po złożeniu zamówienia i w dodatku nie tą która była w ofercie ale nawet lepszą bo ze wskaźnikiem stanu baterii
dread:
Dostałem właśnie przesyłkę - oprócz samego pudełka z W7 (wersje 32- i 64-bit) znajdowały się w niej dwie smycze (jedna Windowsa 7, druga z dobreprogramy.pl), koszulka Windowsa 7 w rozmiarze L oraz pisemko od v-ce prezesa Vobisu n/t delikatnego opóźnienia wysyłki oraz z z podziękowaniem za dobry wybór :-)
Rafal05:
Ja jeszcze czekam , kurier ma być między godziną 13 - 14 i zobaczymy co tam wrzucili chociaż patrząc na wagę paczki to za wiele się nie spodziewam ale zobaczymy - napiszę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej