Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

Zaczęty przez Gustaw, 12 Lipiec 2009, 11:19:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Enjama

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam

Ściągłem dziś wersje od kolegi @KilKr i przy próbie wyszukania aktualizacji mam błąd

Wystapil blad podczas wuszykiwania nowych aktualizacji Kod 80072EE2

Da się coś z tym zrobić czy pozostaje format i instalacja wersji eng + samodzielna instalacja lipa ?

Pozdro

michalus

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Enjama w 10 Sierpień 2009, 20:13:55
Witam

Ściągłem dziś wersje od kolegi @KilKr i przy próbie wyszukania aktualizacji mam błąd

Da się coś z tym zrobić czy pozostaje format i instalacja wersji eng + samodzielna instalacja lipa ?

Pozdro
Ale która wersje :D Najnowsze jego dzielo to upload na rapidzie z wczoraj ;)

KilKr

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: localhost ;)
IP zapisane
Cytat: Enjama w 10 Sierpień 2009, 20:13:55
Witam

Pozdro
Oto co znalazłem odnośnie tego błędu na stronach MS: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/pl-PL/help/dca75593-6b39-4563-ba62-35de98ea98ea1045.mspx
Po integracji sprawdzałem tą wersję na 2 różnych komputerach na świeżej instalacji, zaraz po jej zakończeniu i żadnych problemów nie miałem. Sprawdziłem jeszcze w tej chwili już na swoim skonfigurowanym systemie z zainstalowanym różnym softem. Poniżej rezultat:

Enjama

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Przepraszam za zamieszanie ;/ błąd był u mnie a dokładnie zaznaczona opcja w routerze filter activex ...
Musiało to blokować update ;)
Także wszystko działa bardzo dobrze
Pozdr

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

Blady

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Ruda ¦l±ska
IP zapisane
Cytat: kowalmisiek w 11 Sierpień 2009, 11:56:20
Tu mamy napisane jakie sa rozne problemy z aktualizacjami systemu windows 7. http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/aktualizacja-do-windows-7-nie-zawsze-mozliwa,1351087,1010

Nie z aktualizacjami tylko z aktualizacją do Windows 7 z poprzednich systemów

Blady

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Ruda ¦l±ska
IP zapisane
jak zrobić duże przyciski z etykietą tekstową tak jak tu http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/we6291_Win7.jpg

z tego co wiem to mozna zrobić tylko duże ikony bez etykiet małe i małe z etykietami

ARTi87

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Trójmiasto
IP zapisane
Weź na pasek włąściwości i ustaw nigdy nie scalaj

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: Punisher w 11 Sierpień 2009, 11:59:16
Cytat: kowalmisiek w 11 Sierpień 2009, 11:56:20
Tu mamy napisane jakie sa rozne problemy z aktualizacjami systemu windows 7. http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/aktualizacja-do-windows-7-nie-zawsze-mozliwa,1351087,1010

Nie z aktualizacjami tylko z aktualizacją do Windows 7 z poprzednich systemów
Wiem wiem. Zle sie wyrazilem.

Qrczak81

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam
od paru dni zmienil mi sie ekran ladowania windowsa:/teraz zamiast animacji z 7 ładuje sie jak vista:/wie ktos moze jaka jest tegoprzyczyna??

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Zbyt niska rozdzielczość.
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

KilKr

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: localhost ;)
IP zapisane
Narodziła się również wersja AIO (x86+x64) mojej przeróbki ;)

qnex

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam.
Jako że mam zaległości około 50 stron, to chcę się tylko spytać czy od wersji zukona 7600.16385 wyszło coś nowszego?
Jeśli nie, to czy instalując wersje od zukona x86 + language pack PL (nie zintegrowane, tylko osobno) wszystko będzie działać jak należy, tzn. aktualizacje (sterowniki)? Coś widzę tu, że są jakieś problemy, ale nie za bardzo się łapię w tym.
Przepraszam jeśli 5 stron temu było podobne pytanie. ;)
Pozdrawiam.

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Tak z langpackiem osobno będzie dobrze. Ale poczekaj, bo ktoś może leaknie pl ISO.

qnex

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Dzięki za odpowiedź.

Wiem, że jest możliwość upgrade z Visty Home Premium na W7 Ultimate.
Mam taką Vistę na laptopie i wszystko chodzi, szybko, stabilnie i bez błędów. Zastanawiam się, czy nie zaktualizować systemu zamiast formatować partycję systemową, bo trochę mi się nie chce wszystkiego konfigurować.
Jakbyście mi polecali? Ewentualnie mogę zaktualizować, a w razie problemów zrobić format.