Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

Zaczęty przez Gustaw, 12 Lipiec 2009, 11:19:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Portal

Aktywny użytkownik
IP zapisane
to co kazda wersja (plyta) bedzie przeznaczona pod konkretna weersje - jak kupisz home to zainstaluje sie automatycznie home ( bez wyboru) itp. Nie bedzie tak jak to jest w Viscie ze wybierasz wersje , instalator pyta sie czy napewno ta i instaluje ( jedna plyta do wszystkich wersji) ?

PawelD27

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ale lipa Daemon tools nie dziala pisze ze nie jest zgodny z ta wersja systemu a przeciez w RC dzialał wtf ???

Gerald

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: Portal w 26 Lipiec 2009, 18:09:42
to co kazda wersja (plyta) bedzie przeznaczona pod konkretna weersje - jak kupisz home to zainstaluje sie automatycznie home ( bez wyboru) itp. Nie bedzie tak jak to jest w Viscie ze wybierasz wersje , instalator pyta sie czy napewno ta i instaluje ( jedna plyta do wszystkich wersji) ?
Na to wygląda, przekonamy się 22 paź.

Cytat: PawelD27 w 26 Lipiec 2009, 18:10:58
Ale lipa Daemon tools nie dziala pisze ze nie jest zgodny z ta wersja systemu a przeciez w RC dzialał wtf ???

U mnie działa.

Rengor

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Tak samo jest ze sterownikami do Kamerki internetowej Logitecha na W7 RC działał a teraz nie chce się instalator odpalić.

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane
PawelD27, scignij najnowsze sptd 1.59 (http://www.duplexsecure.com/downloads) i wtedy sprobuj zainstalowac deamona.

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: SeBoLeX w 26 Lipiec 2009, 18:05:45
Widzę, że każdy na coś tam marudzi, to i ja się do tego przyłączę  ::)
No więc, po integracji ISO + lip ikony wyglądają w taki sposób :/ ...

Są takie jakby za szerokie, są między nimi sporo odległości. Da się jakoś ustawić tak, jak to jest w angielskiej wersji?

Coś te polskie lipy sprawiają same problemy.

Vista PL też ma domyślnie szersze te pola więc to normalne że w win7 też to jest. Można to zmienić zmieniając wartość klucza IconSpacing w rejestrze.

Cytat: PawelD27 w 26 Lipiec 2009, 18:10:58

Mi nie działa instalator sterowników do wifi z visty. ten sam komunikat. Musieli coś pozmieniać w finalnej bo w 7264 jeszcze działał.
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Portal w 26 Lipiec 2009, 18:09:42
Na Vista bylo inaczej. Na samiutkim poczatku pyta o klucz i jesli wpiszesz, to od razu laduje odpowiednia wersje. Jesli nie wpiszesz, to dopiero jest mozliwosc wyboru. W 7 klucz wpisujesz lub tez nie, dopiero po instalacji, a w Vista przed instalacja z plyty :D

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Na wzor.net pojawiły się sumy kontrolne oraz obrazy wersji "E"
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

PawelD27

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: luk4s w 26 Lipiec 2009, 18:13:12
PawelD27, scignij najnowsze sptd 1.59 (http://www.duplexsecure.com/downloads) i wtedy sprobuj zainstalowac deamona.

zainstalowałem sptd 1.59 ale daemon nadal nie chce sie zainstalowac.

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: Theo w 26 Lipiec 2009, 18:25:20
Na wzor.net pojawiły się sumy kontrolne oraz obrazy wersji "E"
No niby fajnie ale to nie jest ta wersja ostateczna E napewno. Ostateczna sie pojawi zapewne gdy komisja europejska sprawdzi obraz ktory ma miec w sobie okno z wyborem przegladarki. W sobote o tym pisalem. Ta wersja jest prawie napewno bez takiego okna wyboru jest.

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: PawelD27 w 26 Lipiec 2009, 18:26:30

Robiles format czy upgrade windowsa?

PawelD27

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Sotom w 26 Lipiec 2009, 18:29:29
Cytat: PawelD27 w 26 Lipiec 2009, 18:26:30

Robiles format czy upgrade windowsa?

robiłem format ale wydaje mi sie ze to przez ta aktywacje toolkitem 1.8 cos sie pieprzy

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Było mowione milion razy ze ToolKit itp nie działaja poprawnie.

vtold

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Wiem, że już o tym było ale jakoś nie mogę znaleźć. Skoro toolkit nie działa to może ktoś by mi podał, jakie pliki trzeba podmienić i czy te z 7100 będą dobre?

king2009

*
Nowy użytkownik
IP zapisane