Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Egon:
--- Cytat: Rayearth w 22 Lipca 2009, 18:43:00 ---nowa wersja Sun xVM VirtualBox x64 3.0.2 PL jest juz przystosowania do Win 7. u mnie nie bylo problemow.
--- Koniec cytatu ---
Rozmawiałem z jednym z twórców/modów i twierdzi, że VirtualBox nie jest optymalizowany pod 7 bo tego nie ma jeszcze na rynku ;D Możesz znaleść sobie nawet mój post na ich forum ;D
--- Kod: ---Official support was never added, and never will be for development releases of an OS. Only final versions can be supported due to possible last minute changes.
--- Koniec kodu ---
Tak więc zależy od zastosowań.
Rayearth:
mimo wszystko u mnie pracuje dobrze win7 do testow na VirtualBoxie
vtold:
Na wstępie sorki za strasznie newbowskie pytania ale wszyscy kiedyś zaczynają :)
Naczytałem się w tym poście o buildzie 7600 i chciałbym go zainstalować (już zasysam). Z 7100 mam same problemy choć był zassany od MS. Teraz najważniejsze: jak już będę miał wypalone iso to przecież muszę mieć key żeby zainstalować a tymczasem wiele osób tutaj ma już zainstalowany build 7600 - skąd zatem wziąć key'a?
Drugie pytanie dotyczy wzor'a. Próbowałem tam wejść ale wymagana jest autoryzacja. Jak się zarejestrować?
Pozdrawiam starych wyjadaczy i mam nadzieję nie dostać bana ;)
Rayearth:
1. keya nie ma nikt! i dlatego system ma ograniczenie 30 dni (+120 chyba po odpowiedniej komendzie), w przeciagu ktorych musisz dokonac aktywacji oryginalnym kluczem.
2. na wzor.net jest napisane "do not be a noob enter Ku! twice" czyli
login: Ku!
haslo: Ku!
jurekr:
no i jest duży problem,z tego co wyczytałem firma Abit dokonała żywota :( czy ktoś może ma jakieś informacje nad wsparciem technicznym ? a dokładnie sterowników pod windows 7 może ktoś z uzytkowników płyt ąbit posiada informacje na ten temat ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej