ZXDSL 852 v2 i Win 7 64bit

Zaczęty przez j3sh, 10 Lipiec 2009, 14:59:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

j3sh

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam. Niedawno po raz kolejny skusiłem się zainstalować Windowsa 7. Wcześniej korzystałem jeszcze z wersji beta, więc myślałem, że tutaj będzie trochę lepiej. Otóż występuje problem z tym, że gdy włączę normalnie system po instalacji sterowników od Visty 64 to modem ten w ogóle nie reaguje. Jest jakby niezainstalowany. Jednak gdy przy włączaniu systemu wyłączę podpisywanie sterowników to jest wszystko ok. Czy ma ktoś na to jakąś radę? Proszę o pomoc, ponieważ jest to strasznie denerwujące za każdym razem klikać klawisz F8.

lolasher

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Nie wiem co wymyśliłeś, ale mi to wszystko normalnie działa bez żadnych kombinacji, wiem, że sterowniki są niepodpisane, wystarczyło dać 'zezwól' i normalnie działa. Może pobierz sterowniki ze strony tp, ja w zestawie nie miałem sterów do Visty i musiałem pobierać, tamte mi działają.

j3sh

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
pobieralem z neta i tak instalowalem stery do visty 64 bitowej. dalem zezwol lecz bez wylaczenia podpisywania nie da rady.

grigor1993

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ponieważ gdy nie wyłączymy to nie wykrywa wtedy modemu :\
Może da się jakoś te sterowniki podpisać??

j3sh

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

exxo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: j3sh w 10 Lipiec 2009, 14:59:58
Witam. Niedawno po raz kolejny skusiłem się zainstalować Windowsa 7. Wcześniej korzystałem jeszcze z wersji beta, więc myślałem, że tutaj będzie trochę lepiej. Otóż występuje problem z tym, że gdy włączę normalnie system po instalacji sterowników od Visty 64 to modem ten w ogóle nie reaguje. Jest jakby niezainstalowany. Jednak gdy przy włączaniu systemu wyłączę podpisywanie sterowników to jest wszystko ok. Czy ma ktoś na to jakąś radę? Proszę o pomoc, ponieważ jest to strasznie denerwujące za każdym razem klikać klawisz F8.

mam ten sam problem QQ

kodzak

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Rozwiązał ktoś ten problem ?? Bo pojawia on się tylko przy Windows 7 64-bit a przy 32 bitowej normalnie działa.

dawidengler

Gość
IP zapisane
a próbowałeś je instalowac używając trybu zgodności z Windows Vista x64

BL4CK

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Spróbujcie możne tego [strona nie jest już dostępna]

kodzak

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: BL4CK w 31 Lipiec 2009, 17:21:33
Spróbujcie możne tego [strona nie jest już dostępna]
,

próbowałem tego i niestety nic to nie daje. A musze spróbować sposobu który opisał A$IOR, próbowałem zgodność z Vista ale nie widziałem tam podziału na 32-64 bity. Spróbuje dam info czy działa.

mateus

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
I jak udało ci się rozwiać problem?