Wyciekł Windows 7 build 7264

Zaczęty przez sCooBy^, 30 Czerwiec 2009, 22:15:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

ARTi87

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Trójmiasto
IP zapisane
Kurcze wie ktoś może dlaczego co 2 albo 3 uruchomienie kompa resetuje mi się pozycja ikona na pulpicie ??

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Co zrobić, jeżeli winver pokazuje kopię ewaluacyjną, a informacje o systemie (Win+Pause), że system aktywowany?
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

izaw

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
Nic. Jedno i drugie to prawda.
System został aktywowany, co nie przeszkadza mu być kopią czasową.
"Nie ma programów bezpiecznie dzia³aj±cych, s± co najwy¿ej niedostatecznie przetestowane"
Prawo Murph'ego

Portal

Aktywny użytkownik
IP zapisane
a u mnie na pulpicie pisze ze kopia nielegalna a win+pause ze aktywowany - wiec w koncu jak to jest ?

lysyn

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ma byc na dniach RTM wiec nie ma co sie przejmoowac. Aktywaror pewnie zaraz wypuszcza.

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
komu działa "wzor.net" prawidlowo, bo mi dziala ale tylko taka jakby "jedna informacj" a mianowicie RoadMap, i nic wiecej nie ma Wy tez tak macie?

yohan206

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane

lexlite

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Karino3

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Tom powiedz krok po kroku jak to zrobiłeś bo mnie mało szlak nie trafi

BruTUs

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: England
IP zapisane
mi osobiscie te podmienianie plikow poszlo w polowie bo wyskoczylo mi we wlasciwosciach kompa ze jest nieosiagalen/niedostepne dlatego tak sie stalo ze uzylem skryptu do ktorego wpisalem swoj klucz aktywacjii od m$ z wersji rc... po tym by tego we wlasciwosciach kompa nie bylo zapuscilem aktywator ten w ktorym jest napisane ze to do 32 i 64..... skanowalem go i nie wykrylo mi jakichkolwiek zlosliwych oprogramowan w nich... sory za niespojnosc i zamotanie ale po pracy jestem i z mysla o jedzeniu ^^
Intel i5 2500k@4.5GHz/Gigabyte G1 Sniper 3/Corsair H100/16GB Corsair Veng.1600MHz/CORSAIR 1200W/2xSSD Samsung 830 128GB Raid0/4x150GB Velociraptor Raid0 i 1TB/2xSapphire 7970 3GB/SB X-FI TITANIUM HD/LG 47" HD 3D/ LG 22" HD/Logitech G27/Logitech Perf.MX/LG BD/CM HAF932/NZXT/Monster Insp.

thekaczynsky

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: brutus300 w 09 Lipiec 2009, 14:08:08
mi osobiscie te podmienianie plikow poszlo w polowie bo wyskoczylo mi we wlasciwosciach kompa ze jest nieosiagalen/niedostepne dlatego tak sie stalo ze uzylem skryptu do ktorego wpisalem swoj klucz aktywacjii od m$ z wersji rc... po tym by tego we wlasciwosciach kompa nie bylo zapuscilem aktywator ten w ktorym jest napisane ze to do 32 i 64..... skanowalem go i nie wykrylo mi jakichkolwiek zlosliwych oprogramowan w nich... sory za niespojnosc i zamotanie ale po pracy jestem i z mysla o jedzeniu ^^

PPM na pasek i otwórz menagera zadan i zakładce usług WŁĄCZ "Ochrona oprogramowania" / "Software Protection". Miałem tak samo przez kilka dni i w końcu sprawdziłem w usługach i cały czas miałem wyłączoną ochrone przez co nie mogło zweryfikowac przez kilka dni ;]

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
Uwierzcie, szkoda nerwów na zabawę z aktywacją tego buildu ;)
Ja sobie poradziłem PlusPatchem 1.0.2 i Windows 7 Toolkitem :) Pierwszym wklepałem serial, drugim aktywowałem.

Chętni po download na PW, wieczorem nadeślę.

BruTUs

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: England
IP zapisane
he, mi co chwile sie pojawia a potem znika genuine a co smieszne nie wyskakuje mi ze system nie jest nie-genuine wiec ja aktywacje mam z glowy :)
Intel i5 2500k@4.5GHz/Gigabyte G1 Sniper 3/Corsair H100/16GB Corsair Veng.1600MHz/CORSAIR 1200W/2xSSD Samsung 830 128GB Raid0/4x150GB Velociraptor Raid0 i 1TB/2xSapphire 7970 3GB/SB X-FI TITANIUM HD/LG 47" HD 3D/ LG 22" HD/Logitech G27/Logitech Perf.MX/LG BD/CM HAF932/NZXT/Monster Insp.

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane
kilka dni i bedzie rtm. warto tracic czas i nerwy na aktywacje tego buildu?