Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 'look&feel'

<< < (2/6) > >>

BlackJungle:

--- Cytat: barthd w 22 Czerwiec 2009, 21:04:23 ---pamiętam jak beta 7000 zaskoczyła mnie prędkością uruchamiania komputera i zamykania. to było niezłe a później było już tylko gorzej, teraz uruchamia się tyle co vista.

--- Koniec cytatu ---

Co to za brednie! Rozumiem że są to Twoje osobiste odczucia ale zdecydowanie się nie zgodzę...7229 i 7260 są szybkie jak f1 ;D....mam 4 różne kompy... powiedziałbym że jeden nawet z 2002 czyli nie za młody i wszystko śmiga jak szalone. Samo uruchamianie zdecydowanie szybsze niż w Viście.

Czujny:
brednie? mówię to na podstawie swojego doświadczenia.

7000 - ładnie. > 7022, zeszmacony build, > 7057 stabilny ale już wolniej się uruchamia itd. > potem bodaj 7077 i tak samo > 7100 jak vista > potem byłem krótko chyba na... 7201 x64 ale sprawiał mi drobne problemy > wróciłem do 7100 więc.

Niestety mam za wolny internet żeby częsciej ściągać nowe buildy ale może zapuszczę teraz na coś świeższego.

Wiec teraz pytanie: 7229 czy 7260? są jakieś różnice? pasują klucze od RC?

BruTUs:
pasuja klucze i nie wiem dlaczego jeszcze sie pytasz jak miliony odpowiedzi byly odnosnie tych buildow a nawet jest temat o nich wiec zamknac ten bez sensu temat poprosze

Czujny:
wszystko fajnie tylko jak w odpowiednim temacie właśnie zapytałem się o dokładnie to samo to nikt nie odpowiedział a niestety nie mam czasu na przeglądanie całego tematu jak niegdyś tym bardziej że narobiło sie nowych userów i co wracam z uczelni to odznaczam tylko 'zaznacz jako przeczytane' bo w tych tematach poajawiały się po kilku godzinach 3 strony bełkotu.

temat nie jest bez sensu i to dobry dział na porównania i odczucia odnośnie innych buildów.

Gustaw:
ja na moim sprzecie przy buildzie 7100 RC naprawde mam klopty zeby sie czegos przyczepic, tylko 2 malutkie minusy:
1. czasami jak uruchamian system to ikonki sa inaczej poustawiane niz tak jak mam "oryginalnie", nie mam pojecia czemu <bezradny>
2. przy wlaczonym youtubie , i innych stronach , przy przelaczaniu tych stron zacina mi sie na sekunde youtube, tez nie mam pojecia czemu , neta wydaje mi sie ze tez mam szybkiego <bezradny x2>
 a tak to git majonez i truskawki , sama przyjemnosc z pracy :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej