Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Brak dźwięku w karcie tv Avermedia capture98 na win 7

(1/3) > >>

anioleczek4441:
Witam!
Mam problem ze sterownikami do avermedia. Otóż moj problem polega na tym że jest obraz ale nie ma dżwięku. Nie wykrywa wogóle żadnych urządzeń w avertv i nic nie można tam przestawić. W menadżerze urządzeń pokazuje się komunikat :
aver media tv wdm audio capture brak zainstalowanych sterownikow dla tego urządzenia. Magistrala PCI, urzadzenie7, funkcja1
Reszta działa poprawnie. Instalowałam sterownik wdm audio ale bez zmian. Posiadam kartę dźwiękową creative Sound blaster live! ze sterownikiem kx na których gra mi 7 głośników.
Jeśli macie jakieś pomysły rozwiązania tego problemu piszcie.

Gustaw:
jaki build Windowsa 7 ??
ze strony producenta sprobuj do seven sciagnac jesli są takowe, jesli nie ma to pod viste sprobuj chociaz watpie ze pojda...!!

kolego poczytalem teraz na innych forach i tam mowia ze ta karta miala klopoty działac juz pod Xp a wiec gdzie Ty sie z nia pchasz do "7"  ;) jedyne stery jakie znalazlem to do XP, ale podobno są lipne, moze ci sie przyda link
http://drivers.acasa.ro/download_driver_1922.html

pora zmienic karte  ;D

anioleczek4441:
build 7100
tak na marginesie jestem kobietą

wiem że ta karta jest słaba i są z nią problemy. Może polecicie jakąś kartę tv która w 100% będzie działać bez problemu na win 7?

Gustaw:

--- Cytat: anioleczek4441 w 16 Czerwiec 2009, 10:45:59 ---wiem że ta karta jest słaba i są z nią problemy. Może polecicie jakąś kartę tv która w 100% będzie działać bez problemu na win 7?

--- Koniec cytatu ---

Tuner TV WinFast PXPVR2200 PAL/FM/MPEG2

Leadtek WinFast PxPVR2200 BOX to analogowy wewnętrzny tuner TV/FM. Sygnał z anteny przekazywany jest do komputera poprzez złącze PCI-E 1x. Posiada funkcje PiP, która pozwala na jednoczesne używanie komputera i oglądanie telewizji. Posiada również funkcję elektronicznego przewodnika po programach (EPG). Tuner ten może przekazywać sygnał do nagrywarki CD, DVD w czasie rzeczywistym.

dobra karta ktora poleci na seven, w przystepnej cenie

P.S. sorki ale ciezko jest nawet po tak oczywistym nicku stwierdzic ze jetses kobieta ;]
pzdr

anioleczek4441:
a masz jeszcze jakieś inne konkretne propozycje? Ta chyba jakaś trudno dostępna bo na allegro są tylko trzy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej