Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Brak dźwięku w karcie tv Avermedia capture98 na win 7

<< < (2/3) > >>

Gustaw:
to znaczy droga kolezanko moglbym duzo wymieniac, ale powiem krotko, nowe karty te nawet z 2008 roku bd smigac na "7" bez obaw, pozostaje Ci tylko wybrac taka ktora bedzie Ci odpowidac najbardziej i cena bedzie satysfakcjonujaca. nie wiem co Ciebie ineterseuje dokladnie , cena? co ona ma posiadac? a wiec ciezko mi doradzic?...

anioleczek4441:
Tak w skrócie drogi kolego:
żeby działała bez problemu, łapała wszystkie kanały, by było można oglądać i obsługiwać komputer jednocześnie i nie było problemu ze sterami. Do tego aby była tania.

Gustaw:
w takim razie ta co proponowalem wyzej ;)

albo
1. Compro VideoMate V300 HDTV 1080i
2. AverMedia AverTV GO 007 Plus TV/FM PCI BOX
3. Pinnacle Studio MovieBoard Strd PCI

Prosze ;]

anioleczek4441:
Dzięki śliczne za pełny serwis, a co do kolesia od frytek to czemu nie. Będzie deserek....

szczerze po analizie ww tunerów odpowiadałaby ta avermedia aver tv go 007 plus. Widziałam ją na allegro i na zdjęciu płyty instalacyjnej był wymieniny win 98, nt2000 i win xp. Czy na pewno ten tuner z tymi sterownikami będzie działac na win 7?

robert79513:

--- Cytat: anioleczek4441 w 16 Czerwiec 2009, 20:05:48 ---szczerze po analizie ww tunerów odpowiadałaby ta avermedia aver tv go 007 plus. Widziałam ją na allegro i na zdjęciu płyty instalacyjnej był wymieniny win 98, nt2000 i win xp. Czy na pewno ten tuner z tymi sterownikami będzie działac na win 7?

--- Koniec cytatu ---

Ja w to watpie lepiej zeby byly sterowniki zgodne z windows vista moze sa takie na stronie producenta na plytke nie zwracaj uwagi szukaj najnowszysch sterownikow bo te na plytce sa napewno stare.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej