Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

czym nagrywacie?

<< < (10/13) > >>

Gustaw:
hehe nero 6 sam uzywalem i bylo warto, jednak teraz nie spelnia on juz moich oczekiwan, za bardzo sie technologia posunela zeby przy nim pozostac.... co do 7 to pamietam jak na starym kompie kiedy mialem jeszcze maly dysk , jak zainstalowalem pelny pakiet aplikacji na dysku "D" to zajmowal okolo giga, a co mnie zrazilo to to ze on jeszcze na "C' instalowal okolo 500mega smieci jakichs  co bylo za duzo jak na moj poprzedni dysk, od tamtej pory nie uzywam nero , dla mnie teraz to przerost formy na trescia...

hubert1:
ehhhh....a w dzisiejszych czasach nero 9 zajmuje tyle co windows xp a nieraz instaluje się 2 godziny. Wg mnie najszybsza i najlepszą wersją była wersja 6. wersja 7 to tylko kosmetyczne zmiany, 8 to tylko nowe nero smartstart a nero 9 to niewielkie ulepszenie nero 8. Nero 6 jest prawie tak samo bogate w funkcje jak 9, to tylko niewielkie uaktualnienia. od nero 6 pakiet zaczał się rozrastać niemiłosiernie i zwiększać zabierane zasoby. Od silnego boksera wagi piórkowej rozrósł się do słabego, wielkiego sumo.

Diabolique:
nikt ci nie zmusza do instalowania calosci pakietu. ja 80% z tego nie instaluje, podobnie office. jednak nero 8 bardziej mi odpowiada niz pozostale.

lzuk:
nero 6,6 bylo fajne ale juz troszke stare wiec przeskoczylem na 9

hubert1:

--- Cytat: Diabolique w 16 Czerwiec 2009, 14:09:49 ---nikt ci nie zmusza do instalowania calosci pakietu. ja 80% z tego nie instaluje, podobnie office. jednak nero 8 bardziej mi odpowiada niz pozostale.

--- Koniec cytatu ---
Racja. Nie pisałem że całość instaluje. Zawsze biorę instalacje niestandardową i wywalam sound trax, photo snap i inne podobne do obrabiania wideo, foto i muzy bo mi to niepotrzebne. Z officem 2007 robie to samo. Instaluję tylko powerpointa, excela, worda i outlooka. Reszta jest mi nieprzydatna. Jednak porównaj sobie funkcje nero 6 i nero 9. Są wielkie różnice??? niezbyt. Istniejące funkcie tylko zostały ulepszone. A porównaj sobie zużycie zasobów. Jest różnica??? kolosalna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej