Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

czym nagrywacie?

<< < (9/13) > >>

slawektor:
co do tego że Nero jest nie za bardzo zrobione ,to duża przesada  ??? ,ma naprawdę jedne z najlepszych kodeków

Gustaw:

--- Cytat: slawektor w 15 Czerwiec 2009, 10:36:46 ---co do tego że Nero jest nie za bardzo zrobione ,to duża przesada  ??? ,ma naprawdę jedne z najlepszych kodeków

--- Koniec cytatu ---

a co maja kodeki do tego ze ktos chcialby sobie wypalic tylko zwykla plytke, po co mu arkusz kalkulacyjnym, dokument tekstowy i aplikacja do do robienia prezentacji ;p oczywiscie to byla przenosnia, ale do zwyklego wypalania polecam inne programy!!  ;)

Bartos:
trzeba przyznać że Nero zarówno 8 jak i 9 znacznie przyspieszyło pod win7 w porównaniu z Vistą.

A co do dodatków to nie każdy przecież musi je instalować.

Gustaw:
no tak , kazdy uzywa tego co mu sie podoba i jego zdaniem chodzi optymalnie, o gustach sie nie dyskutuje.

hubert1:
Ja używam nero 9. Nie dlatego że przydają mi się jego funkcje ale dla tego że jest to najnowsza wersja pakietu. Jednka zawsze instalujac nero 9 wybbieram instalację  niestandardową aby nie czekać wieków aż łaskawie się zainstaluje. (po cholere mi narzędzia do edycji zdjęc, filmów, muzyki??? potrzebuję tylko narzędzia do nagrywania płyt i obsługi obrazów np iso) Wspominam jeszcze czasy nero 6 albo nero burning rom 5. Aż łezka się w oku kręci.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej