Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
czym nagrywacie?
robert79513:
--- Cytat: rav2187 w 14 Czerwiec 2009, 12:25:16 ---tal lightscrible posiadaja platne wersje Ashampoo np wersja "9", ta którą polecam jest zupelnie darmowa , jednakze wysmienita :]
--- Koniec cytatu ---
Ja juz mam platna ;) wersje dzieki za odp wyprobuje go bo nero jest strasznie mulasty :D
Gustaw:
Kiedys uzywalem tylko NERO byl swietny do wersji 6 włącznie... pozniej zaniechalem instalowania tego kombajnu, to jest naprawde glupota zeby zwykly idealny program do nagrywania stał sie kupą niepotrzebnych aplikacji ;/ poracha, przeszedlem na Ashampoo jest lekki i nie muli kompa nic a nic :]
Jooseph:
Z mojej strony: ImgBurn
robert79513:
--- Cytat: rav2187 w 14 Czerwiec 2009, 12:34:59 ---Kiedys uzywalem tylko NERO byl swietny do wersji 6 włącznie... pozniej zaniechalem instalowania tego kombajnu, to jest naprawde glupota zeby zwykly idealny program do nagrywania stał sie kupą niepotrzebnych aplikacji ;/ poracha, przeszedlem na Ashampoo jest lekki i nie muli kompa nic a nic :]
--- Koniec cytatu ---
To samo mysle o Nero
A co do Ashampo to mam kilka pytani gdzie jest funkcja lightcribe w wersji platnej i jak ustawic predkosc zapisu plyt?
lordzik24:
Nero strasznie zamula i dużo zajmuje. Najbardziej 9. Ale te mini wersje z updatepack.nl są perfekcyjne :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej