IE8 i reklamy

Zaczęty przez Portal, 13 Czerwiec 2009, 13:22:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Madzia w 15 Czerwiec 2009, 21:27:03
Cytat: tbgkol w 15 Czerwiec 2009, 21:24:32
Ale na IE nie jest tylko jeden ad blocker... Wile jest darmowych, sama zobacz....

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ad+blocker+ie&lr=&rlz=
A widzisz, nie sprawdzilam i w zwiazku z tym moj powyzszy argument jest jak najbardziej na miejscu :D

Może jestem ciężko rozumny; nie wiem... Ale tego na prawdę nie rozumiem, o co ci chodzi teraz... :D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 15 Czerwiec 2009, 21:30:22
Cytat: Madzia w 15 Czerwiec 2009, 21:27:03
Cytat: tbgkol w 15 Czerwiec 2009, 21:24:32
Ale na IE nie jest tylko jeden ad blocker... Wile jest darmowych, sama zobacz....

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ad+blocker+ie&lr=&rlz=
A widzisz, nie sprawdzilam i w zwiazku z tym moj powyzszy argument jest jak najbardziej na miejscu :D

Może jestem ciężko rozumny; nie wiem... Ale tego na prawdę nie rozumiem, o co ci chodzi teraz... :D
Musisz dorosnac zeby to zrozumiec. Jesli nie na ciele, to duchowo ;)

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Ja wiem, ze kobiety mogą zmienić po 5 minutach zdanie, chociaż wcześniej się cięzko upierały nad poprzednią tezą.... Ale aż tak? W końcu wszytsko jest zapisane na forum, więc myśle że chociaż tu kobieta nie moze zmieniać tak szybko zdania bo by to wyszło na jaw... Dlatego nei wiem o co chodzi.... :D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 15 Czerwiec 2009, 21:36:43
Ja wiem, ze kobiety mogą zmienić po 5 minutach zdanie, chociaż wcześniej się cięzko upierały nad poprzednią tezą.... Ale aż tak? W końcu wszytsko jest zapisane na forum, więc myśle że chociaż tu kobieta nie moze zmieniać tak szybko zdania bo by to wyszło na jaw... Dlatego nei wiem o co chodzi.... :D

Chodzi o to, ze mialam podac argumenty, wiec podalam jeden opierajacy sie na postach napisanych wczesniej. Nastepnie ty napisales, ze sa inne alternatywy, w dodatku darmowe i w zwiazku z tym ze nie wiedzialam o nich, poniewaz nie sprawdzilam, to uwazam ze moj jedyny argument jest jak najbardziej na miejscu, ktory opiera sie o posty napisane na poczatku tego tematu.

QkiZ

Gość
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 15 Czerwiec 2009, 21:05:41
Pamiętaj także o formułowaniu swojej wypowiedzi zgodnie z definicją Argumentu :) Ja uzywam IE8 od dłuższego czasu i śmiem twierdzić, że wszelkie wypowiedzi traktujące, iż :"IE to shit i muli" są całkowicie pozbawione podstaw, bądź pisane przez FanBoyów FF.
pokaż zrzut ekranu z menedżera zadań z uruchomionym ie i ff, po kilka stron.