Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czym różni się build 7100 od nowszych?

<< < (7/7)

lordzik24:
Ja tak samo:) Kombinowałem żeby xp zmniejszyć na dysku :) Przyczyna i skutek. I wiele ciekawego znalazłem i się nauczyłem. A teraz po trzech latach wreszcie mogę komuś pomóc system naprawić i sam problemów z kompem nie mam. :)

Madzia:

--- Cytat: administrator1111 w 10 Czerwiec 2009, 16:03:22 ---nie widzę większego sensu pobierać i podniecać sie że pobrałem nowy build.
--- Koniec cytatu ---
Sens jest, chodzi o atmosferę na forum ;D

hubert1:

--- Cytat: Madzia w 10 Czerwiec 2009, 16:47:09 ---
--- Cytat: administrator1111 w 10 Czerwiec 2009, 16:03:22 ---nie widzę większego sensu pobierać i podniecać sie że pobrałem nowy build.
--- Koniec cytatu ---
Sens jest, chodzi o atmosferę na forum ;D

--- Koniec cytatu ---
Napisać można, a właściwie trzeba. Po to powstała ta strona. Nowe buildy to wielka ciekawostka. Też mnie te liczby bardzo ciekawią, lecz na razie zostane przy sevenie rc1, bo nie mogę pozwolić sobie na ściąganie nowych buildów(internet z plusa, limit 8 gb  >:( )

lukas_gab:
Zmiany sa małe. Jak wspomniałem konfiguracje, zmiany w ustawiniach, w rejestrze. Na pewno są i to tylko w celu testowanie zachowania w danym środowisku. Większości nie widac różnic, jednak w niektórych sytuacjach i konfiguracjach widac plusy i minusy. Duża część różni się numerkami, a inna po prostu to fake.

--- Cytat: tbgkol w 09 Czerwiec 2009, 21:56:06 ---
--- Cytat: MikeHunt w 09 Czerwiec 2009, 21:47:03 ---Informatyk nigdy się nie myli i nie popełnia błędów.

--- Koniec cytatu ---

Żart miesiąca.... A co to? Informatyk to papież że ma dogmat nieomylności?  :D ;D

--- Koniec cytatu ---

Bardzo prosze - nie uruchamiaj mnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej