Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Czym różni się build 7100 od nowszych?
Madzia:
--- Cytat: administrator1111 w 10 Czerwiec 2009, 16:03:22 ---Zaawansowani będą mieli oczy szeroko otwarte aby zauważyć błędy(jeśli znajdą).
--- Koniec cytatu ---
To chyba Testerzy z Microshitu. Chociaz wydaje mi sie, ze to sa tacy sami ludzie jak my, w sensie testowania oczywiscie, ale moge sie mylic ;D
Max:
--- Cytat: hpx4000 w 10 Czerwiec 2009, 01:22:04 ---Jaki informatyk taki system :-)
--- Koniec cytatu ---
Nie obrażaj. Jedna z zasad Netykiety. Nie chciałbyś się spotkać z moim gniewem - apokalipsa dopiero za 3 lata. :P
Faktem jest, że po tygodniu używania kochana siódemka zaczęła ścinać jak (...). Jeżeli ktokolwiek wie z jakiego powodu to proszę o kontakt :D
hubert1:
--- Cytat: grzegorz7853 w 10 Czerwiec 2009, 16:07:59 ---Po tym jak napisałem że "dużych różnic nie widzę", a ty "Mniej zaawansowany użytkownik nie zauważy", zrozumiałem że te stwierdzenie do mnie było. Mam nadzieje że ogólnie powiedziałeś. A to jak myślisz o mniej zaawansowanych i zaawansowanych tak samo, to czemu mówisz wcześniej inaczej. Sorry ale każdy może inaczej odebrać woje "sformułowania"...
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
jeśli moje sformułowanie zostało tak odebrane to szczerze przepraszam. Nie mialem na myśli ciebie, lecz niektórych użytkowników(niekoniecznie z tego forum). Nie określam twojego zaawansowania jako użytkownika peceta. Ja siebie też nie określam. Wiem że są bardziej i mniej zaawansowani. Przykład z życia wzięty: mojemu koledze co jakieś 2 dni sie system crashuje a on mi mówi że nic nie instalował i on nic o tym nie wie. Ja kiedyś jak głupi instalowałem mu system i programy, aby nacieszył się nim przez kilka dni. Od razu sprostuję sformułowanie. Poprzez mniej zaawansowanych chodziło mi o ludzi, którym wszystko jedno co mają ale ważne żeby mieli i oraz tych, którzy nie do końca mają "kontrolę" nad systemem. A co do powiedzenia przedmówczyni testerzy microsoftu też są ludźmi, jednak to my użytkownicy mamy większość i mamy przewagę liczebną ;D Nie chciałem nikogo dyskryminować i nie określam was i siebie.
lordzik24:
No było pod moim postem to jakoś tak odebrałem. Dzięki za odpowiedź :D Trzy lata temu też byłem na miejscu twojego kolegi. Kombinowałem za dużo. I na tym się troszkę nauczyłem (ale to tylko początki były). ;D
hubert1:
--- Cytat: grzegorz7853 w 10 Czerwiec 2009, 16:24:06 ---No było pod moim postem to jakoś tak odebrałem. Dzięki za odpowiedź :D Trzy lata temu też byłem na miejscu twojego kolegi. Kombinowałem za dużo. I na tym się troszkę nauczyłem (ale to tylko początki były). ;D
--- Koniec cytatu ---
wszystko zależy od chęci, ja też tak zaczynałem nie wiedząc nawet co to windows ;D wszystko z czasem, ale ten kumpel ma kompa 4 lata i dalej nie ma świadomości co instaluje. Zresztą nie dziwie mu się bo kompa wykorzystuje tylko do neta i oglądania filmów, bo gry go nie interesują. Ale kombinacja i grzebanie w windowsie jest najlepszą metodą na poduczenie się. Zaczynało się od niewinnego usuwania pierwszych lepszych plików z folderu system32 przez reinstalki i grzebanie w rejestrze. Początki były trudne ale nauczyłem się zasady: przyczyna i skutek;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej