Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - sukces czy kolejna porażka?
ziebal:
--- Cytat: michau w 19 Luty 2008, 15:36:24 ---nie masz co się smucić z tego powodu że nie miałeś Visty :D czekajmy na "7" to będzie sukces
--- Koniec cytatu ---
Ja tam uważam troszke inaczej, bo Vista jest pewnym sukcesem Microsoft'u...
michau:
--- Cytat: ziebal w 19 Luty 2008, 17:10:13 ---Ja tam uważam troszke inaczej, bo Vista jest pewnym sukcesem Microsoft'u...
--- Koniec cytatu ---
masz rację, starali się ile tylko mogli a że im się nie udało to już inna sprawa :|
ziebal:
--- Cytat: michau w 19 Luty 2008, 17:14:10 ---
--- Cytat: ziebal w 19 Luty 2008, 17:10:13 ---Ja tam uważam troszke inaczej, bo Vista jest pewnym sukcesem Microsoft'u...
--- Koniec cytatu ---
masz rację, starali się ile tylko mogli a że im się nie udało to już inna sprawa :|
--- Koniec cytatu ---
Mi tam chodzi o to, że im się udała ;D
Ale to moje zdanie, nie chce się kłócić z nikim. Używam praktycznie od wersji Beta 2, wcześniejsze buildy też dość dobrze znam, łącznie z pierwszymi Longhornami, które naprawdę mi się podobają... Owszem, sporo problemów było na początku, ale teraz na dysku zarówno laptopa jak i stacjonarnego nie ma miejsca dla XP :D
Jest tylko Vista, openSUSE i Debian... Czasami też jakiś Windows Server się pokaże...
mich@l2312:
Windows Vista nie jest zła, ma drobne błędy, co mam nadzieję naprawi SP1 (chociaż mam wątpliwości), XP to już dla mnie stary system ale wydaje mi się że wydajniejszy od Visty. Czekam na pierwsze buildy Windows 7 i chciałbym żeby przewyższał możliwościami Vistę i XP ale żeby nie trzeba było mieć komputera za 10 tys. zł.
michau:
Takiej firmie jak Microsoft chyba naprawdę przychodzi bardzo ciężko naprawa tego co źle napisała. Przykładem jest tu ME, który musiał zejść ze sceny. Visty nigdy nie miałem na dysku i jakoś mnie nie przekonała do tego by ją mieć. Inaczej było z XP na którego się przesiadłem z 2000 Professional :)
--- Cytat: mich@l2312 w 20 Luty 2008, 08:16:51 ---Czekam na pierwsze buildy Windows 7
--- Koniec cytatu ---
Na pewno każdy z Forum (bo dużo osób to nie wie co tam się szykuje)
--- Cytat: mich@l2312 w 20 Luty 2008, 08:16:51 ---chciałbym żeby przewyższał możliwościami Vistę i XP
--- Koniec cytatu ---
po to tyle sobie czasu dali żeby coś nowego i naprawdę genialnego napisać
--- Cytat: mich@l2312 w 20 Luty 2008, 08:16:51 ---ale żeby nie trzeba było mieć komputera za 10 tys. zł.
--- Koniec cytatu ---
Za 3 lata to napewno przyjdzie czas na wymianę komputerka :] Może nie za 10tyś (chyba że domowy budżet to wytrzyma - ale nie ma sensu wydawać tyle na kompa, max to chyba 5 tyś) ale tak żeby był pod Windows 7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej