Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - sukces czy kolejna porażka?

<< < (3/9) > >>

urban92:
Microsoft wie że Vista nie za bardzo się przyjęła i chce zrobić coś naprawdę dobrego. Przewiduję także inny scenariusz. Za około rok Ms dopracowuje Viste i wydaje wersje R2, albo Vienne z numerkiem 6.1. Pdobnie było z Windows 2000, który miał być topowy i fajny, ale niał problemy z DX i nie miał opcji dla domowego wżytkownika. Wydano więc potem XP, który był takim 2000 z cukierkowym wyglądem i opcjami dla userów domowych. Taki scenaruisz z Vistą jest możliwy.

ziebal:

--- Cytat: urban92 w 24 Luty 2008, 16:24:18 ---Microsoft wie że Vista nie za bardzo się przyjęła i chce zrobić coś naprawdę dobrego. Przewiduję także inny scenariusz. Za około rok Ms dopracowuje Viste i wydaje wersje R2, albo Vienne z numerkiem 6.1. Pdobnie było z Windows 2000, który miał być topowy i fajny, ale niał problemy z DX i nie miał opcji dla domowego wżytkownika. Wydano więc potem XP, który był takim 2000 z cukierkowym wyglądem i opcjami dla userów domowych. Taki scenaruisz z Vistą jest możliwy.

--- Koniec cytatu ---

Narazie zobaczmy jak SP1 chodzi... z wersji testowych byłem dość zadowolony, teraz na x64 zassam, bo się pojawił...

michau:
SP3 do XP :) zobaczymy co on nam da :) Mam nadzieję, że kawał dobrej roboty będzie w 3 :]

t.w.21:

--- Cytat: ziebal w 19 Luty 2008, 22:13:45 ---
--- Cytat: michau w 19 Luty 2008, 17:14:10 ---
--- Cytat: ziebal w 19 Luty 2008, 17:10:13 ---Ja tam uważam troszke inaczej, bo Vista jest pewnym sukcesem Microsoft'u...

--- Koniec cytatu ---

masz rację, starali się ile tylko mogli a że im się nie udało to już inna sprawa :|

--- Koniec cytatu ---

Mi tam chodzi o to, że im się udała  ;D
Ale to moje zdanie, nie chce się kłócić z nikim. Używam praktycznie od wersji Beta 2, wcześniejsze buildy też dość dobrze znam, łącznie z pierwszymi Longhornami, które naprawdę mi się podobają... Owszem, sporo problemów było na początku, ale teraz na dysku zarówno laptopa jak i stacjonarnego nie ma miejsca dla XP  :D
Jest tylko Vista, openSUSE i Debian... Czasami też jakiś Windows Server się pokaże...

--- Koniec cytatu ---

Święte słowa kolego Ja też niejako byłem zmuszony do Visty bo kupowałem kompa w Vobisie i musiałem się zgodzić na Vistę ale nie narzekam na nią może trochę się zwiesza czasami ale to szczegół

michau:

--- Cytat: t.w.21 w 28 Luty 2008, 13:23:28 ---ale nie narzekam na nią może trochę się zwiesza czasami ale to szczegół

--- Koniec cytatu ---

skoro dla Ciebie to nie problem i szczegół :|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej