Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

Zaczęty przez miron, 03 Czerwiec 2009, 16:51:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

lordzik24

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Siedlce
IP zapisane
WOW. No Microsoft :-\ mnie zadziwił  ::)

I LP by sie przydał, no ale trudno... :(

Edit:   Ja też 3 dostałem z infy.. Aż mnie zamurowało... To przez to że obrazków na paincie mi sie robić nie chciało... Żal, w technikum :/

shprica

*
Nowy użytkownik
:D
IP zapisane

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Już nie przesadzajmy z tym MicroShit... dobra? Bo to już lekkie "przegiencie pałki".

Wszystkie moje testy zostały zrobione na łączu asymetrycznym DialNet 2mbps (256kBps/64kBps) rozdzielanym przez router Netgear na 4 komputery. Z czego w czasie testów korzystały 2 komputery z internetu.

Taka ironia... cały rok przesiedziałem przy komputerze w pracowni z kolegą, wszystkie zadania za nas obu robiłem ja... a on ma 4... :)

jacmac

**
Użytkownik
IP zapisane
Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia

marusg

Aktywny użytkownik
hej ludziska,bêde królem spamowiska
IP zapisane
Cytat: jacmac w 05 Czerwiec 2009, 00:41:19
Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia
genialne,jak na to wpadłeś? przekopałem listę wyników i nic.Gdyby LIP'y wyciekły to miron albo robert już by wiedzieli.

jednym słowem: LIPa
E5200@3,4Ghz|Gigabyte GA-EP31-DS3L|4GB A-data Gaming Edition|Scythe Mugen|Pentagram Silent Force 460W|CoolerMaster Elite 331|Gainward HD4850 Golden Sample|Segate Baraccuda 500GB|Samsung SyncMaster T190

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Witam powtórnie...

Powodzenia
Te linki ktore podales byly do wersjii windows 7 build 7127 a nie do 7201! A przynajmniej taki ma opis w link RS

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
I tak trzymać ;)

Te testy byłyby jeszcze bardziej wiarygodne gdyby jeszcze ze 2 osoby je zrobiły :) Zachęcam.
Tak czy inaczje to już coś, nawet jeżeli tylko jednej osobie IE działa szybciej niż reszta :D
Lubię IE8 ale zwykle przerzucałem się na operę ze wzgledu na prędkość właśnie.
Teraz moze zostanę przy IE8 (wooohoo 15 % 7201 x64)

Ale mam jeszcze taką prśbę. Niech mi ktoś wejdzie na stronę www.gazeta.pl z włączonymi WebSlices (podczas express install IE powinny być włączone) i sprawdzi, czy po pełnym załadowaniu strony, portal przewija i przegląda się płynnie, czy ze względu na WebSlices właśnie tnie się, tak jak mi obecnie. (po wyłączeniu webslices działą normalnie.) z webslices korzysta chyba też allegro i naszaklasa ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Jooseph

Ekspert
IP zapisane

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Dobra ja ide spac. Jak bedzie ktos mial namiar na ten Language Pack niech da znac na PW. Nawet jak to bedzie pelne dvd mam w miare szybkie lacze to sciagne i wyciagne z niego samo pl i bym udostepnil gdzies

miron

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: marusg w 05 Czerwiec 2009, 00:47:22
Witam powtórnie...

Powodzenia
genialne,jak na to wpadłeś? przekopałem listę wyników i nic.Gdyby LIP'y wyciekły to miron albo robert już by wiedzieli.

Niestety są tylko ruskie lipy, kiedy będzie reszta nie wiem :

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Czerwiec 2009, 00:40:06
Już nie przesadzajmy z tym MicroShit... dobra? Bo to już lekkie "przegiencie pałki".

Wszystkie moje testy zostały zrobione na łączu asymetrycznym DialNet 2mbps (256kBps/64kBps) rozdzielanym przez router Netgear na 4 komputery. Z czego w czasie testów korzystały 2 komputery z internetu.

Taka ironia... cały rok przesiedziałem przy komputerze w pracowni z kolegą, wszystkie zadania za nas obu robiłem ja... a on ma 4... :)

Wow  :o 2 Mbit rodzielasz na 4 kompy niezle :P ja tez mam dialog 2 Mbps i pytanko czy na buildzie 7201 łaczy Ci sie automatycznie z netem jak mu ustawisz czy tak samo jak innym gubi login i hasło ??

Cytat: miron w 05 Czerwiec 2009, 01:21:43
Cytat: marusg w 05 Czerwiec 2009, 00:47:22
Witam powtórnie...

Powodzenia

Niestety są tylko ruskie lipy, kiedy będzie reszta nie wiem :

a co to jest na obrazku all client langpacks x64 x86 7201  ???
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

yascarr

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Rybnik
IP zapisane
Coś się ruszyło... Pojawił się magiczny post:

CytatRussian uploading....

Rosomak

*
Nowy użytkownik
Windows 7 RC 7201 x64
IP zapisane