Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

Zaczęty przez miron, 03 Czerwiec 2009, 16:51:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Ale dalej nie wiadomo jakie zmiany wprowadzili...

Feniks

**
Użytkownik
Designer
Miejsce pobytu: Katowice
IP zapisane
Skoro tak... Nie wiedziałem, że 7000 wygasa już za niedługo.

Odrzucę wersje 7137 i poczekam jeszcze kilka dni na opinie 7201. Jeśli okaże się niewypałem, zacznę pobierać polecone 7127. Przeraża mnie ponowna instalacja sterowników do internetu.

Zastanawiam się jakie zmiany wprowadzili w 72x.
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
NVIDIA GeForce 9500 GT 1024MB
4,00GB RAM
256 GB Seagate 32MB
Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7000) (7000.winmain_win7beta.081212-1400)

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: popuri11 w 03 Czerwiec 2009, 19:58:14
6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601-2255 - build leaked to web by SUKONKA

Tak pisze na wzor ale na torrents.ru nie ma narazie nic

michau

Ekspert
IP zapisane
Już mają :) Bardzo interesujące :) Ciekawe kiedy więcej informacji o nowym build :)

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Szkoda ze dzisiaj bedziecie mieli, bo ja dopiero jutro moge sciagnac, a nie lubie byc w tyle ::)

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Madzia w 03 Czerwiec 2009, 20:27:10
Szkoda ze dzisiaj bedziecie mieli, bo ja dopiero jutro moge sciagnac, a nie lubie byc w tyle ::)

Madzia spokojnie nie wiadomo czy ten build sie nadaje do urzytku  ;)

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
Robert, w Twoim wątku na mydigital... dali link do tej rosyjskiej strony, da się pobrać tym linkiem do torrenta co tam jest? mi nie idzie  ;D

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: crayzoleq w 03 Czerwiec 2009, 20:33:14
Robert, w Twoim wątku na mydigital... dali link do tej rosyjskiej strony, da się pobrać tym linkiem do torrenta co tam jest? mi nie idzie  ;D

Nie da sie tempaki nie pokapowaly ze to jest link do glownej strony torrents.ru a nie do tematu nie ma jeszcze torrenta ale chyba bedzie lada chwila  ;)

Kto¶NieCo¶

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Woj. ¦l±skie
IP zapisane
Gdyby teraz zrobili jakieś wielkie zmainy to nowe dziecko M$ zyskało by na rozgłosie (już widze te trąbienie na wszystkich portalach), lecz mogło by to poskutkować ustabilizowaniem lub podwyższeniem cen...
PC1: Intel Celeron 2,6ghz, 1GB RAM, ATI 9200SE 128MB, 80GB HDD, Windows 7 RTM Starter
PC2: HP DV5-1170ew: Intel Core2Duo 2,26ghz, 4GB RAM, NVIDIA 9600M GT 512MB, 320GB HDD, Windows 7 RTM Ultimate/ Home Premium x64

Serkus

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: UNW
IP zapisane
Cytat: KtośNieCoś w 03 Czerwiec 2009, 20:50:07
Gdyby teraz zrobili jakieś wielkie zmainy to nowe dziecko M$ zyskało by na rozgłosie (już widze te trąbienie na wszystkich portalach), lecz mogło by to poskutkować ustabilizowaniem lub podwyższeniem cen...

Zgadzam się z tobą! Zawsze rozgłos przekonuje nowych użytkowników do zakupu !

michau

Ekspert
IP zapisane
O czym Wy piszecie? Jakie wielkie zmiany?  :D Przestańcie głupoty wypisywać.

miron

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Wzor twierdzi że RC2 wyszedł pod nazwą IDX (Internal Developer Release), X - oznacza Client lub Server
"The IDX Client and Server builds are to help with final pre-deployment testing. They will be distributed to TAP and OEM customers via Connect, similar to the bi-weekly RRP audience. Timebomb behavior identical to RC. Limited servicing. Will reuse RC EULA. Same languages as RC Exit (EN,DE,ES,FR,JA)."
....
"In addition there will be a Client SP released to a limited set of TechBeta participants (delivery via WU). SP will be based off the RC build and will go to a limited audience but not necessarily under NDA. It will be a .CAB file that installs on the RC build; WU detection dependent on a reg key available from the TechBeta site. the SP is edition-agnostic - it would install on either Server or Client, but Server will be turned off for this release. Sensitive Asset test pass will be dependent on whether any SA compo-nents were touched (TBD)."
....
"This milestone is termed the "Internal Developer Client and Server" (IDX) build - it'san internal quality term we use meaning that the build is stable enough to deploy and evaluate, but may contain more minor bugs than a RC build.

ViC

**
Użytkownik
IP zapisane
Apparently, the torrents have yet to be posted by Sukonka/Zukona but will be at some point today. I'll keep up with the latest on it as much as I can and continue to update until the build does indeed leak. I'll post torrent links here as soon as they pop up!

źródło: http://uxevangelist.blogspot.com/