Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (18/108) > >>

miron:

--- Cytat: robert79513 w 03 Czerwiec 2009, 23:16:03 ---
--- Cytat: lukas_gab w 03 Czerwiec 2009, 23:13:50 ---Człowiek już filmu oglądnąć nie może. Panowie co to jest? Jakiś czas temu mieliście o warez pretensje. Odwarezowałem i szkoda ze tak późno. Następnym razem będą inne restrykcje dla osób "notowanych". Sensowne było by kasowanie wątków o nowych buildach, wszakże zaczynają one służyć jak wyszukiwarka torrentów i rapidów a nie jako dyskusja o nowych pomysłach i changelogu etc.

--- Koniec cytatu ---

Nie psujcie jedynego polskiego miejsca gdzie mozna rozpowszechnic nowy build i podyskutowac o nim.  ;)

--- Koniec cytatu ---
Piraci są źli i okrutni!  :P

marusg:
teraz coraz trudniej o nowe pomysły,dyskusje o zmianach w systemie (bo jest ich coraz mniej,lub są niezauważalne). Każdy wyciek to nowi userzy na forum,szkoda że logują się tylko po to aby wyczaić linki do downloadu a potem znikają. :)

...tak tak co drugi w tym kraju to pirat,złodziej i pijawa

miron jak tylko będziesz miał namiary na Lang packi to wdzięczni będziemy za info

propoplotek to wyczytałem że RC2 ma być build 7300

robert79513:
To olac taka strone co nie ma zrodel i linkow a moderator straszy ze zbanuje  :P
Ludzie nie macie JAJ czy co?? Jakos na mydigitalfife sie nikt nie cacka tylko wrzucaja linki jak leci.

Ja tutaj juz nie wstawie torrenta zadnego ale zapraszam na PW linki rs i torrenty zawsze sie dla was znajda  :P

miron:

--- Cytat: marusg w 03 Czerwiec 2009, 23:24:50 ---

miron jak tylko będziesz miał namiary na Lang packi to wdzięczni będziemy za info

propoplotek to wyczytałem że RC2 ma być build 7300

--- Koniec cytatu ---
LIP ma być jutro
ja wyczytałem że RC2 ma być build 7200 :)

Ja tutaj juz nie wstawie torrenta zadnego ale zapraszam na PW linki rs i torrenty zawsze sie dla was znajda
Robert spokojnie ;) , setki osób korzystają z twoich torrentów

lukas_gab:

--- Cytat: robert79513 w 03 Czerwiec 2009, 23:25:54 ---To olac taka strone co nie ma zrodel i linkow a moderator straszy ze zbanuje  :P
Ludzie nie macie JAJ czy co?? Jakos na mydigitalfife sie nikt nie cacka tylko wrzucaja linki jak leci.

Ja tutaj juz nie wstawie torrenta zadnego ale zapraszam na PW linki rs i torrenty zawsze sie dla was znajda  :P

--- Koniec cytatu ---

Rejestrując się na tej stronie zaakceptowałeś regulamin w którym jest jasno powiedziane o stosunku tego forum do treści nielegalnych więc nie rozumiem twojej frustracji.

KONIEC DYSKUSJI

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej