Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
Luke:
Przyspieszyło... :) Down - 120 kB/s, Up - 70 kB/s... :D
Jooseph:
U mnie Peerów 1108, a mimo to pobiera 200kBps.
lukas_gab:
Człowiek już filmu oglądnąć nie może. Panowie co to jest? Jakiś czas temu mieliście o warez pretensje. Odwarezowałem i szkoda ze tak późno. Następnym razem będą inne restrykcje dla osób "notowanych". Sensowne było by kasowanie wątków o nowych buildach, wszakże zaczynają one służyć jak wyszukiwarka torrentów i rapidów a nie jako dyskusja o nowych pomysłach i changelogu etc.
robert79513:
--- Cytat: lukas_gab w 03 Czerwiec 2009, 23:13:50 ---Człowiek już filmu oglądnąć nie może. Panowie co to jest? Jakiś czas temu mieliście o warez pretensje. Odwarezowałem i szkoda ze tak późno. Następnym razem będą inne restrykcje dla osób "notowanych". Sensowne było by kasowanie wątków o nowych buildach, wszakże zaczynają one służyć jak wyszukiwarka torrentów i rapidów a nie jako dyskusja o nowych pomysłach i changelogu etc.
--- Koniec cytatu ---
Nie psujcie jedynego polskiego miejsca gdzie mozna rozpowszechnic nowy build i podyskutowac o nim. ;)
lukas_gab:
Nie będzie warezu to i nikt nic kasowac nie będzie. Życze miłej i burzliwej dyskusji o nowym buildzie, plotkach, zmianach - natomiast NIE o linkach i "źródełkach".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej