Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
kowalmisiek:
W takim tempie to szybciej wyjdzie nowy build niz te lipy. Ja tez juz koncze bo nie mam nerwow do tego. PS mam do was pytanie. czy ta strona u was sie tez w internet explorerze nie wczytuje? [strona nie jest już dostępna] Ja ja otwieram w firefoxsie bo w IE zaczyna mi sie ladowac i po chwili znika i biale tlo zostaje i nic poza nim
adr43:
najlepiej jakby Scooby zrobil spolszczenie z poprawil bledy z tamtej wersji i by bylo najlepiej tak uwazam:)
ViC:
--- Cytat: kowalmisiek w 05 Czerwiec 2009, 23:29:42 ---W takim tempie to szybciej wyjdzie nowy build niz te lipy. Ja tez juz koncze bo nie mam nerwow do tego. PS mam do was pytanie. czy ta strona u was sie tez w internet explorerze nie wczytuje? [strona nie jest już dostępna] Ja ja otwieram w firefoxsie bo w IE zaczyna mi sie ladowac i po chwili znika i biale tlo zostaje i nic poza nim
--- Koniec cytatu ---
a przewijałeś stronę do końca?
Hadron:
--- Cytat: kowalmisiek w 05 Czerwiec 2009, 23:29:42 ---W takim tempie to szybciej wyjdzie nowy build niz te lipy. Ja tez juz koncze bo nie mam nerwow do tego. PS mam do was pytanie. czy ta strona u was sie tez w internet explorerze nie wczytuje? [strona nie jest już dostępna] Ja ja otwieram w firefoxsie bo w IE zaczyna mi sie ladowac i po chwili znika i biale tlo zostaje i nic poza nim
--- Koniec cytatu ---
Zjedź w dół porządnie to zobaczysz tą stronę... ona jest tylko ma taki długi biały nagłówek. :D
matys1:
Mam pytanie odnosnie nowego buildu czy dlugie nazwy plikow sa skracane czy dalej to samo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej