Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Ceny Windowsa Seven

<< < (10/11) > >>

szuhen:
tyle gdybania- o ile pamiec mnie nie myli Vista tez  miala tyle kosztowac,siedze na kompach o 1990 roku-systemy  Microsoftu wszystkie znam- dla mnie rewolucja byl Windows2000-a kupilem Windowsa XP- piractwo czy to adekwatne stwierdzenie- perfumy zanim kupie mam szanse powachac- system  natomiast jest reklamowany w sposob mnie  nie satysfakcjonujacy.Windows 7 jest  systemem na ktory wyloze pieniadze ale napewno nie tyle by system kosztowal tyle ile PC. co dwa lata zmieniam komputer/nie lubie skladakow- to tez robilem kiedys,napewno nie kupie z OEM.Menadzerowie windowsa Polska winni wiedzxiec ze 99% kupionych "golych  kompow" do Was sie zglosi uszczesliwiajac  systemem  robicie to raz- ten klient nie wroci a  poszuka alternatywy
sa modyfikacje Windowsa i naprawde udane-a do nich Wara wam

autentycznie potwierdzam ze euforia zagorzalego zwolennika  antypiractwa jest godna jego domniemania-Polska napewno nie jest dominujacym krajem w sensie piractwa.Piractwo w Polsce to udowodnienie ze  Polacy nie gesi  jezyk informatyczny tez znaja0 a pewnie lepiej jak w  Niemczech czy Francji

lukas_gab:
Ciekawa opinia. Jestem jednak zmuszony wspomnieć o windowsie w wersji trial - 120w wersji klient i 240 w wersji serwer. Myślę ,że 4 miesiące i 8 miesięcy jest dostatecznym trialem pozwalającym na poznanie systemu, i chyba najdłuższym okresem aplikacji próbnej wydawanej, inne firmy dają 2tyg lub miesiąc. Wyjątkiem jest Norton.

marusg:
a czy po tych 120 dniach można  zrobić format i zowu ma sie 120 dni?

Gustaw:
oficjalnie tak , ja tak mialem z xp, ale mozliwe ze SEVEN gdzies nadpisze jakis pliczek ktory nie bedzie pozwalal na zainstalowanie tej samej kopii...

tbgkol:
Tak, tylko gdzie umieści ten plik, jeżeli pierw sformatujesz wszystko? No chyba, że np w pamięci górnej... Ale to raczej by się nie zmieściło bo to w końcu tylko 64KB...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej