Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RC2 Build 7200
McVein:
--- Cytat: lukas_gab w 01 Czerwiec 2009, 14:43:57 ---RTM jest to wersja końcowa, jednak należy pamięta o poprawkach i SP jakie bedą do niej wychodziły. To czy serial zadzaiała - wątpię, tak czy inaczej legalnym by to nie było. Okres testowania bez wpisywania klucza o ile się nie myle wynosi 240dni i na ten czas system w moim mniemaniu ( jestem prawie pewien ze tak jest ) jest oficjalnie zgodny z prawem.
--- Koniec cytatu ---
Poprawka:) bez wpisania klucza system dziala okolo 30 dni a potem przy uruchamianiu user ma tylko mozliwsc pelnej aktywacji systemu i puki tego nie zrobi to nie ma dostepu do systemu.
lukas_gab:
--- Cytat: McVein w 01 Czerwiec 2009, 15:01:22 ---
--- Cytat: lukas_gab w 01 Czerwiec 2009, 14:43:57 ---RTM jest to wersja końcowa, jednak należy pamięta o poprawkach i SP jakie bedą do niej wychodziły. To czy serial zadzaiała - wątpię, tak czy inaczej legalnym by to nie było. Okres testowania bez wpisywania klucza o ile się nie myle wynosi 240dni i na ten czas system w moim mniemaniu ( jestem prawie pewien ze tak jest ) jest oficjalnie zgodny z prawem.
--- Koniec cytatu ---
Poprawka:) bez wpisania klucza system dziala okolo 30 dni a potem przy uruchamianiu user ma tylko mozliwsc pelnej aktywacji systemu i puki tego nie zrobi to nie ma dostepu do systemu.
--- Koniec cytatu ---
Tak ale możesz po 30dniach ten licznik "wyzerować" i tak 3 razy - czyli 120dni. Przepraszam 240dni było przy wersji server pewnie i dlatego mi się pomyliło.
Jooseph:
Dokładnie lukas_gab. W wersjach serwerowych okres próbny był dłuższy. Z tego co pamiętam dla Win Server 2003 wynosił on 180dni.
ViC:
--- Cytat: Serkus w 01 Czerwiec 2009, 14:14:19 ---
--- Cytuj ---6.1.7225.0.winmain.090529-хххх
--- Koniec cytatu ---
To jest gałęź z sp1
--- Koniec cytatu ---
6.1.7225.0.winmain.090529-хххх - actual build in winmain branch
6.1.7225.0.winmain_sp.090529-хххх - actual build in winmain_sp branch
???
pionner:
ale to oni tego nie mogą odrazu do systemu wsadzić, tylko kupię 7 w dniu wydania i odrazu sp ściągać? bez sensu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej