Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RC2 Build 7200

<< < (5/9) > >>

pionner:
mogli by skończyć system a dopiero potem myśleć o sp

kowalmisiek:

--- Cytat: pionner w 01 Czerwiec 2009, 14:28:33 ---mogli by skończyć system a dopiero potem myśleć o sp

--- Koniec cytatu ---
Ja mysle ze robia takie proby z SP zeby sprawdzic jak bedzie system dzialal po wgraniu takiego SP i jak sie bedzie zachowywal i czy stabilny bedzie. Ale moge sie mylic

lukas_gab:

--- Cytat: pionner w 01 Czerwiec 2009, 14:28:33 ---mogli by skończyć system a dopiero potem myśleć o sp

--- Koniec cytatu ---

To tak nie jest. Sp załatwia błędy zabezpieczeniach, błędy w obsłudze i wydajności spowodowane błędnym kodem przy określonej konfiguracji sprzętowej. MS nie jewst wstanie nawet na podstawie programu beta okręslić wady i luki, tak więc zaczyna przygotowywac sp poprawiając system a później łatac dziury na podstawie błędów które wychodzą w praniu.

Dabman:
Mam pytanie, RTM = Final? czy jakies zmiany jeszcze wchodza?
Czy serial z RC1 bedzie dzialal z RTM?

lukas_gab:
RTM jest to wersja końcowa, jednak należy pamięta o poprawkach i SP jakie bedą do niej wychodziły. To czy serial zadzaiała - wątpię, tak czy inaczej legalnym by to nie było. Okres testowania bez wpisywania klucza o ile się nie myle wynosi 240dni i na ten czas system w moim mniemaniu ( jestem prawie pewien ze tak jest ) jest oficjalnie zgodny z prawem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej