Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Instalacja Windows 7 poprzez kamere z dyskiem twardym
michau:
To że można go znaleźć to prawda, ja tego nie napisałem bo wybierze, który zechce. Tylko poprawił Autora że jest na odwrót.
jacmac:
--- Cytat: michau w 23 Czerwiec 2009, 23:59:17 ---To że można go znaleźć to prawda, ja tego nie napisałem bo wybierze, który zechce. Tylko poprawił Autora że jest na odwrót.
--- Koniec cytatu ---
Aha, wszystko jasne...
Tom:
--- Cytat: jacmac w 23 Czerwiec 2009, 23:49:24 ---Weź go - ekploruj -zaznacz wszystko i kopiuj. Na pulpicie utwórz sobie nowy folder (możesz go nawet sobie jakoś nazwać) i wklej tam tą skopiowaną zawartość tego wirtualnego CD/DVD. Między innymi jest tam "Setup" - kliknij go i rozpocznie się instalacja Win7.
--- Koniec cytatu ---
Ja się pytam, po co kopiować? Przecież i tak i tak instalacja ruszy poprzez uruchomienie Setupa z płyty (bez kopiowania na pulpit), bo sama się wypakuje w odpowiednie miejsce! :x
wojtaszek:
--- Cytat: Tom w 24 Czerwiec 2009, 09:31:19 ---
--- Cytat: jacmac w 23 Czerwiec 2009, 23:49:24 ---Weź go - ekploruj -zaznacz wszystko i kopiuj. Na pulpicie utwórz sobie nowy folder (możesz go nawet sobie jakoś nazwać) i wklej tam tą skopiowaną zawartość tego wirtualnego CD/DVD. Między innymi jest tam "Setup" - kliknij go i rozpocznie się instalacja Win7.
--- Koniec cytatu ---
Ja się pytam, po co kopiować? Przecież i tak i tak instalacja ruszy poprzez uruchomienie Setupa z płyty (bez kopiowania na pulpit), bo sama się wypakuje w odpowiednie miejsce! :x
--- Koniec cytatu ---
jak montuje obraz do daemona i klikam 2 razy na wirtualny dysk to instalacja na xp nie rusza nigdy! wiec chyba trzeba skopiowac?
Tom:
Jak chcesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej