Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Instalacja Windows 7 poprzez kamere z dyskiem twardym

(1/18) > >>

wojtaszek:
witam.mam taki problem ze nie mam pendrive 4 gb a posiadam netbooka bez stacji dyskow. i oto moje pytanie: jak przystosowac kamere z dyskiem aby bootowac system?

Precello:
sprobuj tak jak przy instalacji plyty na usb poprzez UltraIso :P tylko wybierz podlączona kamere jako nośnik masowy.

wojtaszek:
moglbys troche dokladniej wytlumaczyc? :D a czy dysk na kamerze moze byc czesciowo zajety? tzn. czy moga byc filmy na nim? i czy to trzeba wypakowac caly obraz na dysk ? ;)

Wojtek:

--- Cytat: wojtaszek w 29 Maj 2009, 21:58:42 ---moglbys troche dokladniej wytlumaczyc? :D a czy dysk na kamerze moze byc czesciowo zajety? tzn. czy moga byc filmy na nim? i czy to trzeba wypakowac caly obraz na dysk ? ;)

--- Koniec cytatu ---

Wyszukiwarki nie gryzą :P
Przeczytaj ten wątek - http://www.osinfo.pl/artykuly/instalacja-windows-vista-windows-7-z-pendrive-i-innych-pamieci-flash - i zastosuj się do zawartych w nim instrukcji.
Być może się uda, być może nie (nie z każdego pendrive da się wystartować system, więc z kamerą też może nie pójść).

wojtaszek:
no dzieki... ale :) tam pisze ze jak z innego systemu niz vista ( na tym netboku jest xp ) trzeba wlozyc plyte instalacyjna... to jak ja mam ja wlozyc jesli nie ma napedu plyt? i czy dysk kamery moze byc czesciowo zapelniony i czy z filmami sie nic nie stanie? :)
edit:czy ta czynnosc moze byc wykonana na innym komputerze z win 7?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej