Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 vs. Windows Server 2008 R2 (7 Server?)

<< < (4/6) > >>

tbgkol:
 ;D Nie mówię, że się znam, ale ty udajesz bossa, który wsystko wie, a nie zna podstawowych różnic pomiędzy serwerową wersją, a na stacje robocze.... :D

szpachla:

--- Cytuj ---I czy po dobrym ustawieniu funkcji Server 2008 R2 osiąga funkcjonalnośc zwykłęj Siódemki?
--- Koniec cytatu ---
Widze że nie znasz odpowiedz na pytanie autora, a proponujesz żeby temat umieścić w koszu.
Wyjeżdżasz z jakimś papierem, a naprawdę nie masz pojęcia czym różni się WS 2008 R2 od W7.... :)

edit: kończę OT i czekam na jakieś sensowne odpowiedzi.

fazzi:
Ja także uważam, że nie ma sensu porównanie Windows Server z Win7. Tak się składa, że testowałem obydwa systemy - Server to ulepszona Vista, po przeróbkach na workstation działał sprawnie. Ale koledzy mają rację, że bezsensem jest porównanie OS-ów mających zupełnie różne przeznaczenie i odbiorców końcowych.

Nie obrażaj użytkowników dłużej działających dla rozwoju forum - naucz się netykiety.

A jak jesteś takim mistrzem w serwerach, to po co nas pytasz? Sprawdź sam, a poza tym google zna odpowiedź.

mk:
A ja mam ważne pytanie, czy leci z nami moderator? :P W ogóle temat bezsensu jak podkreślili to moi poprzednicy. tbgkol zauważyłeś że 90% kłótni wszczynają użytkownicy poniżej 60 postów? Coś sobie za dużo pozwalają.

lukas_gab:
Hehe - może założymy blokade na pisanie postów zanim user nie osiągnie 60 postów ?

Ja się z wami nie zgodze , ale poczęści , i napisze dopiero jak zjem śniadanie ... poczekajcie z 20 min.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej