Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 vs. Windows Server 2008 R2 (7 Server?)

<< < (3/6) > >>

Jooseph:
Jestem za zamknięciem tematu i utworzeniem nowego z ankieta na temat samych systemów serwerowych.

tbgkol:
Tak i to oczywiście nie w tym dziale by się znalazło, ale w Vista, XP i inne. ;)

szpachla:

--- Cytuj ---Hahaha. Chłopcze, najpierw dowiedz się czym się różni stacja robocza od serwera(zobacz na wiki). I wtedy sie domyślisz jakich funkcji\narzędzi nie ma na w7 a są na r2 lub odwrotnie, lub po prostu zainstaluj oba systemy i porównaj sobie.
--- Koniec cytatu ---

Haha dzieciaku... kiedy ja bawiłem sie serwerami to byłeś dopiero w planach więc nie wyskakuj z takimi tekstami, tylko przytocz jakieś konkrety, a nie mówisz mi że serwer to serwer. Tyle też wiem.

A pytanie brzmi czym będzie się różnił Windows Serwer 2009 od Windows 7. Np. w kwestii wydajności, obsługi akceleracji, wielozadaniowości itd.

tbgkol:

--- Cytat: szpachla w 17 Maj 2009, 22:50:40 ---Haha dzieciaku... kiedy ja bawiłem sie serwerami to byłeś dopiero w planach więc nie wyskakuj z takimi tekstami, tylko przytocz jakieś konkrety, a nie mówisz mi że serwer to serwer. Tyle też wiem.

A pytanie brzmi czym będzie się różnił Windows Serwer 2009 od Windows 7. Np. w kwestii wydajności, obsługi akceleracji, wielozadaniowości itd.

--- Koniec cytatu ---

No rzeczywiście, znawca się znalazł, który nawet nie wiem jakie są podstawowe różnice pomiędzy wersją serwerową, a zwykłą.... żaled

szpachla:
No to mnie zasypałeś wiadomościami, widać że sie znasz. Wracaj lepiej do papierów i budowania z drewna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej