Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

O Windows 7 - artykuły

<< < (2/5) > >>

Mirahz:
Witam,

zostawilem artykuly, ktore sie nie powtarzaly lub rzeczywiscie danych informacji nie ma na stronie Windows7.pl

Mysle, ze lepiej tworzyc cos wlasnego i rozwijac ten serwis, niz kopiowac teksty, ktore najczesciej sa oparte o informacje znajdujace sie na naszej witrynie :)

Pozdrawiam.

michau:

--- Cytat: Mirahz w 14 Luty 2008, 15:45:20 ---Mysle, ze lepiej tworzyc cos wlasnego i rozwijac ten serwis, niz kopiowac teksty, ktore najczesciej sa oparte o informacje znajdujace sie na naszej witrynie :)

--- Koniec cytatu ---

tylko, że żaden z artykułów (news`ów) nie miał źródła na windows7.pl lecz z zagranicznych serwisów

Mirahz:

--- Cytat: michau w 14 Luty 2008, 15:55:10 ---
--- Cytat: Mirahz w 14 Luty 2008, 15:45:20 ---Mysle, ze lepiej tworzyc cos wlasnego i rozwijac ten serwis, niz kopiowac teksty, ktore najczesciej sa oparte o informacje znajdujace sie na naszej witrynie :)

--- Koniec cytatu ---

tylko, że żaden z artykułów (news`ów) nie miał źródła na windows7.pl lecz z zagranicznych serwisów

--- Koniec cytatu ---

No ok, wiesz jak jest :)

michau:
ja nie wróg tylko napisałem jak jest :)
Trzeba do tego doprowadzić, że windows7.pl będzie głównym źródłem informacji o nowej 7 w Polsce

Bozz:
A nie jest? Ja nie widzę drugiego takiego portalu, na innych tylko zdawkowe artykuły ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej