Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
O Windows 7 - artykuły
michau:
ale jeszcze nie jest takim źródłem które się cytuje ;)
zapewne potrzeba tylko trochę czasu i będzie główną bazą z której inne serwisy będą czerpać wiedzę nt. 7
Bozz:
Może się cytuje, a źródła nie podaje... Kwestia kilku miesięcy
michau:
na razie nie znalazłem news`a na innych portalach o tematyce komputerów na którym zamieszczony był news, który źródłem byłoby windows7.pl Jeżeli chodzi o źródła to najczęściej zagraniczne serwisy były podawane
jak się mylę to proszę o przykład!
ziebal:
--- Cytat: michau w 15 Luty 2008, 19:19:50 ---na razie nie znalazłem news`a na innych portalach o tematyce komputerów na którym zamieszczony był news, który źródłem byłoby windows7.pl Jeżeli chodzi o źródła to najczęściej zagraniczne serwisy były podawane
--- Koniec cytatu ---
Nie, prawdopodobnie się nie mylisz, ale lepiej, według autorów serwisów, jest jako źródło umieścić obcojęzyczną stronę, niż podawać link do jakby nie patrzeć konkurencji :)
Mirahz:
--- Cytat: ziebal w 15 Luty 2008, 21:43:51 ---
--- Cytat: michau w 15 Luty 2008, 19:19:50 ---na razie nie znalazłem news`a na innych portalach o tematyce komputerów na którym zamieszczony był news, który źródłem byłoby windows7.pl Jeżeli chodzi o źródła to najczęściej zagraniczne serwisy były podawane
--- Koniec cytatu ---
Nie, prawdopodobnie się nie mylisz, ale lepiej, według autorów serwisów, jest jako źródło umieścić obcojęzyczną stronę, niż podawać link do jakby nie patrzeć konkurencji :)
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie o to chodzi :) Zagranica stwarza mniejsze zagrozenie niz polski serwis ;] Chodzi oczywiscie o rynek...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej