kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: robert79513 w 17 Maj 2009, 15:21:41
Spolszczenie od scooby dziala potwierdzam
Wystarczy po instalacji spolszczenia skopiowac foldery Program files, Program data i Windows na dysk C i wszystko jest po polsku po restarcie kompa.
. Mi jakos ten sposob nie dziala. Nie wiem czemu. Moze na win 7 64 bit sa jakies problemy czy jak? Zainstalowalem spolszczenie skopiowalem te foldery i nic. Kilka razy probowalem. Nawet tak jak gdzies napisal kolega Scooby zeby odpalic z katalogu windows/system32 odpalalem mcbuilder czy cos i tez kiszka. Mam spolszczone tylko kilka rzeczy a reszta jest cala angielska. Ma ktos jakis pomysl? Juz sobie jakos poradzilem. Poprostu nie kopiowalem calych katalogow windows programdata itp tylko podkatalogi ale i tak w kilkunastu wyskoczylo mi ze nie moze skopiowac ale jest w wiekszosci polski wiec ok :)

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
prosiłbym o pliki "DWM.exe" i "uDWM.dll" z wersji 32 bit, są w c:\windows\system32\
dzięki nim będzie można zrobić te przeźroczyste okienka z tego topicu również na RC:
http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1625.0.html

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane

Serkus

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: UNW
IP zapisane

michau

Ekspert
IP zapisane
Zrobiłem i ja u siebie na RC ale powiem, że jak ktoś ma otwarte tylko jedno okno i jednolitą tapetę to może i fanie to wygląda. Powróciłem do wcześniejszego stopnia przeźroczystości.

michau

Ekspert
IP zapisane

miron

Aktywny użytkownik
IP zapisane

darkfilip15

**
Użytkownik
We're all the same-Players in the game
Miejsce pobytu: Swój pokój, na krze¶le przed komputerem :P
IP zapisane
Ściągnąłem ten theme pack... po jakiemu to jest? xD tzn. te themy? Polski chyba tam nie ma... przynajmniej nie widzę...

miron

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: darkfilip15 w 20 Maj 2009, 23:30:57
Ściągnąłem ten theme pack... po jakiemu to jest? xD tzn. te themy? Polski chyba tam nie ma... przynajmniej nie widzę...
Sprawdź 13(Polska) :P

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Z przykrością muszę stwierdzić, że zdjęcia w motywie "Polska" są kiepskie.
Wg mnie niektóre wręcz odrzucają marną jakością, sfotografowano poza tym wiele mało ciekawych miejsc.
Zdjęcia z motywów innych krajów potrafią być piękne, a "nasz" motyw zniechęca do wakacyjnych wyjazdów do Polski :P
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.

Rosomak

*
Nowy użytkownik
Windows 7 RC 7201 x64
IP zapisane

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Nie tylko u Ciebie widać krzaki :)
Można na szczęście połapać się z jakiego kraju pochodzi dany schemat - podpisy do zdjęć są już 'normalne', widać je po nakierowaniu kursorem myszy na dany obraz.

Jeżeli chciałbyś usunąć pakiety manualnie:

Tapety usunąć możesz z C:\Windows\Web\Wallpaper\Regional\
Część schematów z C:\Windows\Globalization\MCT\
Pozostałe z C:\Windows\Resources\Themes\
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.