hpx4000

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Warszawa, M³ociny
IP zapisane
Ciekawe... instalator się włącza ale zgłasza że nie mogę zainstalować ponieważ nie zgadzają się wersje językowe. Zdaje mi się że w poprzednich wersjach  tylko zgłaszał że pakiet językowy nie będzie działał. No ale przełączyłem na EN i ciągle to samo. Chyba będzie trzeba odinstalować całkowicie PL.
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT
"Na koñcu bêdziemy pamiêtaæ nie s³owa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjació³"

kris2008

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Serkus

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: UNW
IP zapisane
I znowu będzie rozgłos o Windows 7 bo wiadomo każdy wyciek to dużo ciekawości ze strony użytkowników:) A propo ciekawe co nowego w tym builidzie... Jak ktoś ściągnie to niech zrobi screeny i da na forum ;D Pozdro

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: hpx4000 w 15 Maj 2009, 13:51:16
Ciekawe... instalator się włącza ale zgłasza że nie mogę zainstalować ponieważ nie zgadzają się wersje językowe. Zdaje mi się że w poprzednich wersjach  tylko zgłaszał że pakiet językowy nie będzie działał. No ale przełączyłem na EN i ciągle to samo. Chyba będzie trzeba odinstalować całkowicie PL.

daj znać czy deinstalacja PL pomogła i jak to uczyniłeś ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

hpx4000

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Próbowałem usunąć wpis rejestru, ale mało to dało. Dalej nie szukałem... zainstalowałem 7127 bo i tak obecny system miałem od 24h więc nawet jeszcze nie maił wszystkich aplikacji zainstalowanych

PS. Jak ktoś chce zrzuty ekranu to mogę zrobić, tylko powiedzcie czego bo żadnej różnicy nie widać (no poza napisem 7127)
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT
"Na koñcu bêdziemy pamiêtaæ nie s³owa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjació³"

Rafal05

Aktywny użytkownik
IP zapisane

hpx4000

Aktywny użytkownik
IP zapisane
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT

Rafal05

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Jak będziesz instalował jakieś spolszczenie to napisz koniecznie jak ci to poszło

popuri11

Ekspert
IP zapisane
zrobię małe OT
mam takie pytanie bo ja nie mam w biosie botoowania z USB(pen drive) to czy mogę zrobić upgrade z pen drive czy się nie uda i wyskoczy jakiś błąd ?

hpx4000

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Możesz.
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT

hpx4000

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Trochę nie doczytałem. Możesz nawet bez użycia USB, wystarczy że wypakujesz zawartość ISO do jakiegoś folderu na dysku i uruchomisz instalator.
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane

hpx4000

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Mi się nie udało (choć specjalnie się nie starałem) bo przeszkadzał mu zainstalowany język Polski 
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT

zbaracki

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: Uj¶cie / Pi³a
IP zapisane
Cytat: hpx4000 w 15 Maj 2009, 11:52:36
To jak masz takie super łącze to pochwal się z jaką prędkością wysyłasz?

jeszcze cos?

[edit]
byloby wiecej ale akurat mam przypchanego switcha bo w tle przewalam 5GB baze a szkoda mi kasy na gigEth
hp hdx 9130el
20,1' hd, c2d 2x2,2GHz, 3GB DDR2-800, 2x160GB Seagate Momentus SATA, RadeonHD 2600XT 256DDR3

hp tx 2550ew
12,1' tablet, turion ZM80Ultra 2x2,1GHz, 4GB DDR2-800, 320GB Seagate Momentus SATA, RadeonHD 3200