Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

32 czy 64 bity

<< < (4/10) > >>

Sotom:
Ja tam nie widze przeszkod w instalowaniu w domu systemów x64 ;)
Sam mam takowy, wczesniej Viste a teraz Sevenka :D

tbgkol:

--- Cytat: benek w 08 Maj 2009, 18:22:11 ---sluchaj kolego gejem nie jestem zzebys nazywal mnie "kochanym" i mam te 4gb takze mnie nie denrwuj nic nie wymyslam powaznie mi pokazuje 2.99 GB!!!i nie wmawiaj mi ze wciskam kit frajerze nienawidze tego

--- Koniec cytatu ---

Nie uważam, że jesteś gejem, a sam nim też nie jestem, bo to troche, by było sprzeczne z tym że mam dziewczynę, ale nieważne....

A, wiec tak, pokaż, że ci pokazuje 2,99GB. Nie wmawiam ci nic, wyraźnie napisałem "chyba". A za co mnie nazwałeś frajerem? Ja cię ani razu nie przezwałem... Więc taka rada dla ciebie: Nie bądź tak gwałtowny, że popełniasz tyle błędów w pisowni i proszę nie cytuj całego poprzedniego postu tylko tą część o co ci chodzi. ;)

--- Cytat: Sotom w 08 Maj 2009, 18:25:25 ---Ja tam nie widze przeszkod w instalowaniu w domu systemów x64 ;)

--- Koniec cytatu ---

No teraz z tym nie ma problemów, ale kiedyś to byl naprawdę problem ze sterami do x64, teraz jest spoko... Więc można zainstalować x64, ale raczej nie ma potrzeby, a jedynie mogą być problemy ze zgodnością. ;)

Sotom:

--- Cytuj ---
--- Cytat: Sotom w 08 Maj 2009, 18:25:25 ---Ja tam nie widze przeszkod w instalowaniu w domu systemów x64 ;)

--- Koniec cytatu ---

No teraz z tym nie ma problemów, ale kiedyś to byl naprawdę problem ze sterami do x64, teraz jest spoko... Więc można zainstalować x64, ale raczej nie ma potrzeby, a jedynie mogą być problemy ze zgodnością. ;)

--- Koniec cytatu ---

A to racja. Kiedys x64 bylo nie do pomyslenia bo nic nie dzialalo :D

benek:
jak mam ci niby pokazac??wnerwiles mnie tym ze mi wmawiasz ze niby nie mam 4gb jak mam!!

tbgkol:
Chłopie, nie denerwuj się, bo jak może masz zintegrowaną grafę, to przez to moze się tak dzieje...

--- Cytat: benek w 08 Maj 2009, 18:37:58 ---jak mam ci niby pokazac??
--- Koniec cytatu ---

Daj screena. Instrukcja:

1.Naciskamy klawisz print screen (jest obok scroll lock)
2.Wklejasz obraz do painta itp. i zapisz ten plik.
3.Opublikuj gdzieś tego screena, np. fotosik.pl
4.Daj odnośnik na forum do tego zdjęcia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej