Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
32 czy 64 bity
prz3m3k:
Jeśli chodzi o laptopy to trzeba też wziąć pod uwagę MOBO. W większości przypadków MOBO w laptopach jest ograniczone w obsłudze 4 GB (w desktopach zazwyczaj cap jest na 8 czy 12 GB, wiec nie ma sie czym martwić). Te 4GB tyczy się WSZYSTKICH podzespołów, nie tylko pamięci RAM. W tym wypadku nie pomoże nawet system operacyjny. Sam mam Viste x64, laptop Compal FL90 i zazwyczaj mogę zapchać ram do granicy ok 3,5 GB. Ja wyboru x64 dokonałem świadomie wiedząc o tym... niestety, dużo ludzi nie patrzy na to, ile ich płyta główna może zaadresować pamięci.
benek:
nie mam czegos takiego jak scroll lock moze jest jakis program to podaj nazwe sciagne i to zrobie udowodnie ci bo widze ze nie chcesz mi uwierzyc
michau:
--- Cytat: benek w 08 Maj 2009, 18:55:34 ---nie mam czegos takiego jak scroll lock moze jest jakis program to podaj nazwe sciagne i to zrobie udowodnie ci bo widze ze nie chcesz mi uwierzyc
--- Koniec cytatu ---
To co ty masz za klawiaturę? Zrób zdjęcie i pokaż :)
tbgkol:
LOL, wierze ci i pisałem "chyba", a nie coś w stylu "łżesz w żywe oczy". :D
Patrz na klawiaturę. Patrz na strzałki i zobacz w lini prostej do góry powyżej strzalkami przy końcu klawiatury powinien być klawisz Print Scrren\Prnt Scrn\Print Scrn. :)
benek:
hmmm no nie mam powaznie tego przycisku mam laptopa toshibe a300 jest jakis inny pomysl?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej