Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Ciekawe czy RC = RTM
Sephiroth:
Nawet jak nie będzie RC2 to i tak pewnie będą wyciekać buildy. :D
1heniu:
U mnie problem w RC 7100 z tym trójkącikiem żółtym ale połączony z tym że tracę dostęp do sieci.Wyświetla się ten trójkącik pieprzony i lipa, nie mam połączenia z netem.Przełączam się na XP i wszystko jest ok, na Mac Os X Leo też jest ok. Nawet gdybym chciał powiadomić Microsoft o tym błędzie to nie ma jak bo mi Windows 7 odcina neta.Na początku po instalacji wszystko jest ok ,potem coś sie dzieje,po paru godzinach i ni jak nie idzie tego odblokować,jestem zarejestrowanym beta-testerem i nie mam pojęcia co to za cholerstwo.Kila razy już tak było, teraz mam 32 bit ale na 64 bit było to samo. Nie wiem czy czasem nie jest to powiązane z tym że najpierw system krzyczy że nie ma antywira zainstalowanego .Czyżby wtedy dla bezpieczeństwa odcinał neta? - raczej bzdura.Pozdrawiam.
starplash:
niewiem , ja tam z tym zółtym trójkącikiem nie ma problemu, nawet mi się nie pojawia. Ogólnie system chodzi bardzo dobrze i nie ma na co narzekać.
urban92:
Kto wam wypuścił tą głupią plotkę że będzie RC2 ? Od razu po RC1 będzie RTM, Microsoft to potwierdzał jeszcze zanim wyszła beta.
michau:
Podaj źródło urban92
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej