Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^
Luke:
--- Cytat: NeoN265 w 04 Maj 2009, 19:14:42 ---Ja to mam przetłumaczone (i w menu jak na zdjęciu poniżej, jak i na plusiku na "karteczce"), więc ty coś masz ze spolszczeniem.
--- Koniec cytatu ---
A to ciekawe... Najlepsze jest to, że w pliku StikyNot.exe.mui też wszędzie jest przetłumaczone na 'Nowa notatka'. Dziwna sprawa. :P
Hautameki, już wszystko jasne, ten plik jest zły...
TrAnc:
--- Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 19:20:55 ---
--- Cytat: TrAnc w 04 Maj 2009, 19:20:13 ---kurde , moze mi ktos pomoc jak zainstalowac to spolszczenie najnowsze od scoobiego ? bo mi nie dziala ;/
--- Koniec cytatu ---
W jakim sensie nie działa ??
--- Koniec cytatu ---
nic sie nie zmienilo wgledem starszego spolszczenia i nie usuwa watermarka i paska takze nie zmienia
Luke:
Hautameki, w załączniku daję Ci poprawiony pliczek. Zmień mu nazwę na aero.msstyles.mui i podmień tamten. Potem zmień kompozycję na Windows Klasyczny i wróć do Aero.
TrAnc, czy postępowałeś zgodnie z instrukcją? A więc: plik rejestru, restart, instalacja spolszczenia?
Hautameki:
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 19:29:56 ---Hautameki, w załączniku daję Ci poprawiony pliczek. Zmień mu nazwę na aero.msstyles.mui i podmień tamten. Potem zmień kompozycję na Windows Klasyczny i wróć do Aero.
TrAnc, czy postępowałeś zgodnie z instrukcją? A więc: plik rejestru, restart, instalacja spolszczenia?
--- Koniec cytatu ---
LOL, ja już nie mam siły na to :(
Po podmianie jest tak:
Luke:
--- Cytat: Hautameki w 04 Maj 2009, 19:34:08 ---
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 19:29:56 ---Hautameki, w załączniku daję Ci poprawiony pliczek. Zmień mu nazwę na aero.msstyles.mui i podmień tamten. Potem zmień kompozycję na Windows Klasyczny i wróć do Aero.
--- Koniec cytatu ---
LOL, ja już nie mam siły na to :(
Po podmianie jest tak:
--- Koniec cytatu ---
No toć już jest wąski pasek. :P Co Ci się nie podoba?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej