Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^
Hautameki:
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 19:35:02 ---
--- Cytat: Hautameki w 04 Maj 2009, 19:34:08 ---
--- Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 19:29:56 ---Hautameki, w załączniku daję Ci poprawiony pliczek. Zmień mu nazwę na aero.msstyles.mui i podmień tamten. Potem zmień kompozycję na Windows Klasyczny i wróć do Aero.
TrAnc, czy postępowałeś zgodnie z instrukcją? A więc: plik rejestru, restart, instalacja spolszczenia?
--- Koniec cytatu ---
LOL, ja już nie mam siły na to :(
Po podmianie jest tak:
--- Koniec cytatu ---
No toć już jest wąski pasek. :P Co Ci się nie podoba?
--- Koniec cytatu ---
Ja chciałem ten szeroki pasek, taki jaki był m.in w spolszczonym buildzie 7077, aby napis "Uruchom ponow..." był cały "Uruchom ponownie".
TrAnc:
luke jaki plik reg? ja takowego nie mialem w paczce
d.l:
--- Cytuj ---Ja to mam przetłumaczone (i w menu jak na zdjęciu poniżej, jak i na plusiku na "karteczce"), więc ty coś masz ze spolszczeniem.
--- Koniec cytatu ---
Teraz zainstalowałem jeszcze raz spolszczenie i dalej to samo, jak utworze na pulpicie notatke to po najechaniu na plusik pisze Nowa notatka ale w pasku start dalej New Note,
sCooBy^:
Na świeżo zainstalowanym systemie jak się zaznaczy tak konfiguruje menu i watemarka, sprawdzałem wszystkie dostępne opcje.
Żeby zmienić, należy zmienić nazwę (na byle jaką) odpowiedniego pliku (np.aero.msstyles.mui-Menu start lub user32.dll.mui-watemark) i jeszcze raz zastosować spolszczenie nawet bez zmiany języka ;)
TrAnc:
moglby ktos podeslac ten pliczek .reg?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej