Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780

<< < (14/17) > >>

tbgkol:
Menu z XP jest przecież bardzo podobne do menu z Visty, to jest prawie to samo tylko z przezroczystością, wyszukiwarką i z innym umiejscowieniem przycisku ''wszystkie programy''.

lukasz21:
No właśnie PRAWIE robi WIELKĄ różnice. W menu Start wkurza mnie ten dziwny styl: to wygląda jak linki na stronie internetowej, do tego jak klikasz na jakąś kategorię i pokazuje się lista programów to wszystko się jakoś zlewa nic nie jest wyróżnione - jednym słowem kiszka.

tbgkol:

--- Cytat: lukasz21 w 25 Wrzesień 2008, 19:22:59 ---to wygląda jak linki na stronie internetowej, 

jak klikasz na jakąś kategorię i pokazuje się lista programów to wszystko się jakoś zlewa nic nie jest wyróżnione

--- Koniec cytatu ---

Możesz określić bardziej z jakiego powodu porównujesz przyciski na menu start z linkami? Ja tu nie widzę podobieństwa.

Właśnie że są wyróżnione, gdy klikasz na kategorię to jej zawartość wyświetla się bardziej w prawo niż nazwa otwieranej kategorii.

lukasz21:
No niby są, ale ja trochę nie dowidzę i nie widzę za bardzo różnicy. A co do tych linków to w XP jak najechałeś na jakąś opcje w menu Start to się tło zmieniało na inny kolor, a w Viście tylko zostaje ona podkreślona.

tbgkol:
Jakiego ty systemu używasz? W Viście normalnie powstaje niebieskie tło! Z tym niedowidzeniem to nie przesadzaj że tego nie widać że jest bardziej w prawo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej